Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ciki ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha egy srác vékonyabb a barátnőjénél?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok mikor egy ducibb lánynak vékonyabb a barátja hanem amikor egy átlagos vagy vékony alkatú lány jár egy tőle is vékonyabb sráccal.Lányok ti járnátok tőletek vékonyabb fiúval?
2019. máj. 7. 16:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%

"Szerintetek ciki ha egy srác vékonyabb a barátnőjénél?"

igen

"Lányok ti járnátok tőletek vékonyabb fiúval?"

nem

2019. máj. 7. 16:28
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Azert egy atlag 50kilos lanynal vekonyabbnak lenni az mar muveszet. Ott felmerul már esetleges valamilyen betegség gyanúja is.
2019. máj. 7. 16:31
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Férfiként mondom nagyon gáz,ezt nők mondták.

Sőt mind mondta 80 kiló alatt a férfi nem férfi,mikor mondtam,hogy még diétáznom kell mert van rajtam zsír mondták isten ments nehogy 85 kiló alá menjek mert az már nem férfias.

2019. máj. 7. 16:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert 56kg vagyok és elég nehezen hízok.Én amúgy jól érzem így magam de akkor úgy látszik hogy mégiscsak híznom kéne.
2019. máj. 7. 16:43
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
Képzeld el a groteszk pillanatot, ahogy dugja a nőt. Mintha öcsike tenné a nővérével. 🙂
2019. máj. 7. 16:43
 6/19 anonim ***** válasza:
80%

Ha egy normál súlyú lánynál vékonyabb a barátja, akkor annak nem barátja van, hanem kishúga.

Nem jönnék össze ilyennel.

2019. máj. 7. 16:45
 7/19 Fruzs33 ***** válasza:
87%

Szerintetek ciki ha egy srác vékonyabb a barátnőjénél?

-Nem ciki,inkább nagyon gáz.

Lányok ti járnátok tőletek vékonyabb fiúval?

-Csak egyetlen egyszer volt egy pár hetes téma,de ő szétdrogozta már az agyát úgy hogy anyukájától kért rá,illetve haverok is behívták,és 2-szer kötött ki korházban,amiről tudok.Lelkileg instabil tevékenység illetve betegség kell ahhoz,hogy csont és bőr legyen,vagy van olyan eset,hogy genetika,de az ritkább.Barátnőm esetében van csak ez a genetikai fennállás.

2019. máj. 7. 16:47
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
Hogy a francba lehet így jól érezni magadat. Ha sétálsz egy nővel az utcán és betalálnak 1-2-3-an mit csinálsz? Elfutsz?
2019. máj. 7. 16:54
 9/19 anonim ***** válasza:
42%

"Ha sétálsz egy nővel az utcán és betalálnak 1-2-3-an mit csinálsz? "

Mert ha három kancigány neked támad, akkor tényleg nem mindegy, hogy 60 kiló vagy, vagy 90 😂😂😂 Istenem, gyakori.

2019. máj. 7. 17:13
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
Azért az sem jó, hogy nem tudod megvédeni ha egy 60 kilós alkesz nekitámad.
2019. máj. 7. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!