Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy srác vékonyabb a barátnőjénél?
Volt már ilyen helyzetem. Ha a hangadót határozottan helyrepakolod átrendeződnek az erőviszonyok.
De tényleg szélsőséges példa, nem várható ez el senkitől, de egy 60kilós alkeszt tényleg bárkinek helyben kell tudni hagynia. Férfi szemmel ezt olyan íratlan szabálynak tekintem.
Kérdező,
Nem ciki, de nagyon sok a felszínes és álszent ember, viszont vannak akik nem ez alapján ítélnek meg.
Csakhogy tisztázva legyen, én 85+ kg vagyok alacsony testzsír százalékkal, szóval nem elfogultság miatt ez a véleményem.
Cikinek nem ciki, nekem is tetszett vékonyka srác, akkor nem foglalkoztam vele.
Ha téged zavar, akkor meg el lehet menni gyúrni, tömegnövelő étrend + súlyzózás. Nemrég mutatott párom képet egy ismerősről, akit 3 éve elfújt a kinti szél, most meg eszméletlenül jó formái, izmai vannak. HA nem látom a korábbi képet, el sem hiszem, mintha 2 külön ember lenne.
De már más fiú ismerős is mondta, aki ki volt gyúrva, hogy régen alig volt 60 kiló.. Amikor megismertünk, egy izomkolosszus volt, leesett az állam.
Szóval lehet változtatni, ha annyira zavar, sokan mások is megcsinálták. Ez nem varázslat, csak étrend + edzés kérdése.
A vékony deszka pasik eléggé visszataszítóak. Nem kezdenék cingár csávóval... minimum legyen egy igazi férfi 85 kg
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!