Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok szerelemes lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok szerelemes lenni egy ilyen fiúba?

Figyelt kérdés

Akinek 24 éves koráig nem volt még barátnője valószínűleg a zárkózottsága miatt. De amúgy rendes, jófej, hűséges.

Ennyi idősen egy tapasztalatlan fiút meg tudnátok szeretni? Vagy tuti baj van ha ennyi idősen nem jött neki még össze?

2021. jún. 20. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Párom 28 éves volt mikor összejöttünk, első komoly kapcsolata vagyok. Voltak nehézségek az elején, de hamar belerázódott. Egyébként nekem is csak a második komoly kapcsolatom, az első 23 évesen volt. Csak ezek alapján szerintem nincs semmi baj vele.
2021. jún. 20. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Megint csak pozitív tulajdonságok, annyira hihetetlen komolyan. Mindenki szent, mindenki tökéletes, kedves aranyos. Ha nem volt még kapcsolata, honnan tudjuk, hogy hűséges amúgy???!!

De válaszolva a kérdésre. Nem ezen áll vagy bukik a dolog, hogy volt e kapcsolatod előtte vagy sem. Szerintem ez nem kizáró ok, hogy beléd szeressen bárki.

2021. jún. 20. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj hogy ezt 1 héten 20xor kérdezed meg

Szóval megértem miért nem volt eddig barátnőd

Mert agyilag zokni vagy!

20xor kérdezel, 20xor kaptál választ de azért megkérdezed újra...

Sügér egy ember vagy

2021. jún. 20. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
Igen, nem mérvadó a szüzessége.
2021. jún. 20. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy szűz, attól még hogy nem volt komoly kapcsolata....:D
2021. jún. 20. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
#2 leírt negatív tulajdonságot is, zárkózott, nyisd ki a szemed
2021. jún. 20. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
2 es vagyok. Az, hogy zárkózott, nem olyan nagy szám szerintem, van ott még más is. Az emberek még így anonimba se merik felvállalni a hibáikat, az a baj.
2021. jún. 20. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

van pénzed? Akkor igen. Nincs? Akkor nem.

19/L

2021. jún. 20. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

Igen, simán tudnék lenni szerelmes belé, ha normális.

Inkább az van gond nálad, hogy nem teszel semmit érte, nem vagy határozott, várod hogy valaki kezdmenyezzen, stb.

2021. jún. 21. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!