Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy férfi azt hiszi nem tud szerelemes lenni egy férfibe, aztán később kiderül, hogy mégis?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 18:54
2/6 anonim válasza:
megeshet. de annak tényleg különlegesnek kell lenni, vagy hatással tud lenni,és akkor
3/6 anonim válasza:
Simán. Általában ez internalizált homofóbia miatt van, aztán az érzelmek átértékelik a dolgokat.
4/6 anonim válasza:
Biszex vagyok de szerelmet pasi iránt még nem éreztem.
5/6 anonim válasza:
Az érzelmeknek is vannak fokozatai, így a pozitív érzelmeknek is. Az erős érzelmeknél a hormonális hatások az egész agyat befolyásolják, ezért erős (vagy szélsőséges) érzelmek esetében már alig lehet különbséget tenni pl. a szexuális töltetű szerelem vagy az erős (de szexuális elemet nem tartalmazó) vonzódás között. De ugyanez érvényes az utálatra, erős ellenszenvre, amikor a "megölöm" gondolat is felmerül, holott ez utóbbi higgadtabb lelkiállapot esetén erkölcsi okokból ez fel sem merül.
6/6 anonim válasza:
Igen nagyon szerelmes lettem az elso pasimba,soha nem ereztem ilyet amikor nokkel voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!