Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz, aki elfogad, vagy a magány küld halálba?
Figyelt kérdés
Bizonytalan a jövőm, nem tudom mit tartogat. De bízom benne, hogy talán egyszer hallom még a hangodat, karjaimba borulva csókolod a szám.2021. jún. 20. 08:04
1/9 anonim válasza:
Nem szabad magányosnak tűnnöd, jelen helyzetedben ezzel segíthetsz magadon. Keresd továbbra is a párod, de ne vetítsd ki a világ felé, hogy te magányos vagy és szükséged van valakire. Én is magányos vagyok, de sokszor még magam felé sem mutatom ezt, máskülönben magamat őrjíteném meg. Szedd össze magad, csípd ki magad és menj ki... sétálni. Igen, egyelőre csak ezt. Ha bent ülsz a szobában (amennyiben csak bent ülsz), nem fogsz előrébb kerülni.
2/9 anonim válasza:
Valakiből előbújt a Verselő Lina.
4/9 anonim válasza:
A tegnapi idézetet is te írtad ki? Mi a baj, elmeséled?
5/9 A kérdező kommentje:
Melyiket?
2021. jún. 20. 11:29
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. jún. 20. 11:53
8/9 Senior Séf válasza:
Közeleg a holdtölte, ilyenkor sokakból előbújik a romantikára való hajlam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!