Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiúknak nem való párkapcsolat?
Kik alkalmatlanok erre?
Ha én ilyen vagyok akkor alkalmas vagyok?
Időnként szeretek magamban lenni. Megbízható, őszinte, gondoskodó, introvertált szavakkal tudom magam jellemezni. Hosszú távú kapcsolat érdekelne, és idővel a gyerekvállalás is szóba jöhet.
Mindenkinek való.
Nincs veled semmi baj, ismerkedj hasonló lányokkal.
úgy értem hogy sok ember között nem szeretek lenni
egy barátnő az més akivel szeretjük egymést meg kettesben csinálunk programokat:)
Légyszi a kérdésre is válaszoltok?
Milyen fiúknak nem való párkapcsolat?
Pl.: nekem. Képzelj el egy magas, vékony, pattanásos fiút. Félénk vagyok, csendes, zárkózott, töketlen, félek kb. mindentől, nem mernek kezdeményezni a lányoknál, nincsenek céljaim, álomvilágban élek, depressziós vagyok és van egy nemi betegségem.
19/F
Nekem se, bár ennyi idősen (40) nem vagyok fiú. :)
A munkám szar és rosszul fizet,de legalább utálom,viszont többre nem vagyok hivatott.
Egzisztenciát nem tudtam teremteni(túl hülye vagyok hozzá),lényegében semmim sincs,nulla motiváció,nulla önbizalom(sose volt),nulla tapasztalat(barátaim se voltak soha,hát még barátnőm).
Megszoktam a prostizást(lusta vagyok és gyáva),az egészségem meg kataszrófa(gerincferdülés,láncdohányzás, tönkre tett izületek).
Ja,és még mindig a szülőkkel lakom.
-hűtlen
-nárcisztikus
-egyéb pszichiátriai beteg
-nem hajlandó elfogadni a párját(pl. nem kíséri el a párját a kedvenc koncertjére, mert hülyeség, sőt, tiltja)
-remete alkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!