Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelmes lenni? Talán a saját nememhez vonzódom?
Az elmúlt néhány hónaot küldölfön töltöttem egy kollégiumban, ahol nagyon szoros barátságot közöttem néhány lánnyal és megisemrkedtem egy sráccal. Első barátom, vele vesztettem el egy buliban. Mivel egymás melletti szobában élünk sok időt töltöttünk együtt, de sokszor azt éreztem nem figyel rám teljesen és nincs témánk. Testileg teljesen bejöt nekem de a lelki részében úgy éreztem hosszú távon nem működne mégis összejöttem vele. Ő szerelmet vallot nekem de én nem érzek semmit. Néha úgy érzem szívesebben töltöm az időmet a barátaimmal sokkal felszabadítóbb.
Miért nem tudok szerelmes lenni? Talán nem a férfiak iránt vonzódom?
20/L
Igazából számomra az jött le, hogy érzelmek, szerelem nélkül dugtál egy csávóval egy buliban.
Rájöttél, hogy ez nem szerelem. No shit, Sherlock.
Legközelebb gondolkodj el, hogy a lelkiekre, érzelmi háttérre koncentrálsz, mielőtt ágyba bújsz valakivel. Egy esetből még nem annyira lehet következtetni arra, hogy nem tudsz szerelmes lenni. Erre időt kell szánni, mert csak annyi, hogy a srácnak jó a teste, még nem alapoz meg egy szerelmet a legtöbb lánynál.
Ettől még nagy valószínűséggel sima hetero vagy.
A srác bejön testileg, így nem lehetsz leszbikus, max biszexuális, ha a lányokhoz is vonzódsz.
Szerelem nem alakul ki mindenkivel, akivel lefekszel, legtöbb embernél kevés, hogy jól néz ki. Magad is megfogalmaztad, hogy nem látod a közös jövőt, buliban szedted fel, csak testileg jött be, nem meglepő, hogy nem lettél szerelmes. Szerelmes olyasvalakibe leszel, akivel szellemileg is egy hullámhosszon vagy és epekedve várod végre ismét beszéljetek, találkozzatok, mert hiányzik.
Hú, 12-es, ez de jó megfogalmazás!! :)
"Szerelmes olyasvalakibe leszel, akivel szellemileg is egy hullámhosszon vagy és epekedve várod végre ismét beszéljetek, találkozzatok, mert hiányzik."
Ez nagyon tetszik, találó, királyul leírja. A többiek is jókat írtak. Nagyon jók ezek a kommentek. (én amúgy még írtam az 1-est, 3-ast, 4-est, 7-est .:))
A baratnokkel smárolás nem csinálja mindenki, sőt. Attól hogy nálatok menő volt és azért csináltad mert a többiek is az nem tesz téged leszbikussá. Ha még fel semnizgulsz a nőkre akkor biszexuális sem vagy.
Egyszerű hetero ember vagy, nem kell ezt túlgondolni
Akkor most kezdjük előröl mert úgy látszik alapvető dolgokkal sem vagy tisztába 20 évesen.
1. Vannak olyan emberek akikkel egy hullámhosszon vagy, ők a barátok
2. Vannak olyan emberek akik szexuálisan felizgatnak, velük lesz szexuális kapcsolatod. Ha csak férfiakkal tudod ezt elképzelni akkor egyértelműen hetero vagy.
3. Vannak olyan emberek akik szexuálisan is érdekel + egy hullámhosszon is vagy vele, na ebből lesz a párkapcsolat.
Te a második verzióval találkoztál ezért nem lett belőle párkapcsilat. Nincs ezzel semmi baj, képzeld el hogyha mindenki mindenkibe szerelmes lenne mekkora kalamajka lenne a világban 🙂. De tényleg hihetetlen hogy ezt 20 év alatt nem sikerült kitalálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!