Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy a legjobb fiú barátotok szerelmes volt belétek?
Az én fiú barátommal 15 éve ismerjük egymást.
Mindig viccelődött, pl ha vége lett egy kapcsolatomnak néha ilyen poénosan megjegyezte, hogy "na akkor most már randizhatunk, nem?"
Ez évekig ment ez a csipkelődés
De mivel egyébként is a humoráért szeretjük sosem hittem, hogy komolyan gondolja. Azt hittem csak felakar vidítani stb
Majd kB 3 éve Facebookon írogattunk, ugyanígy csipkelődött üzenetben amit persze nem vettem komolyan, majd elkezdtem full komolyan elmesélni, bevallani, hogy én tényleg régóta tetszem neki, és ő viccet félre téve is megpróbálná velem.
Sajnos még itt is azt hittem szivat. Poénosan igyekeztem hárítani. Majd a következő baráti találkozón is felhozta a témát, hogy ő komolyan gondolta. Akkor már elhittem, meg ott azért már látszott rajta, hogy ez nem vicc.
De sajna én soha nem tudtam máshogy nézni rá mint egy jó barátra így hamar lezártam ezt vele, hogy részemről ez csak barátság maradhat.
Hálistennek egyébként nem romlott meg a viszonyunk ennek ellenére. Túl vagyunk rajta. Remélem ő is.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!