Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek ilyenkor férfiak?
Férfiakhoz szól a kérdésem.
Nagyon tetszik neked hosszabb ideje egy nő, de a nőnek lesz valakije. Sokáig nem tudtad hogy közeledj felé, pedig a nő is kimutatta hogy érdekled. Látod őket együtt és úgy tűnik hogy van köztük érzelem.
Milyen reakciót, érzelmeket vált ez ki belőled a nő felé? Hogy viselkedsz vele ha találkoztok?
Nyilván abból indulok ki, amikor még én is egyedülálló voltam.
Szidnám magamat, hogy miért nem léptem előbb. A nővel biztos kicsit zavarban lennék, mikor találkozom, de most már jobbat nem tehetek, minthogy sok boldogságot kívánok nekik.
Lol nekem ugyanez volt tavaj, úgyhogy megpróbáltam elkezdeni vele ismerkedni mert kissé megijedtem hogy felszedi más helyettem, de lepattontott xd
Annyi különbséggel hogy nem jártak csak ismerkedtek, tehát volt eselyem.
Azért, ha annyira akarok valakit és még visszafelé is van pozitív visszajelzés, tudok lépni. Hagyjuk már ezt.
Annyira mégse akarhatott komolyra, ha te vagy a nő a sztoriban. Foglalkozz a mostanival, ha annyira jó és ne csak akkor parádézz vele, ha ott van a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!