Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szikrázik a levegő, de mégse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szikrázik a levegő, de mégse lép egyikünk se? Hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Azt se tudom, hogy kezdeményezzek, leginkább mind a kettőnk tart egymástól, de ő jobban tőlem. Lenne mivel elkezdeni a témát, de annyira idegen a helyzet. Egymásra nézünk és vége mindkettőnknek. Túl régóta húzzúk, de ha ő tart tőlem, nem tudom mennyire örülne, ha én kezdeményeznék.
2021. jún. 11. 09:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

köztünk is szikrázott a levegő, de elmondta, hogy nem akar most kapcsolatot, nem fér bele a jelenlegi életébe.

Aztán múlt szombaton szembejött a belvárosban egy másik nővel.

Szerintem tudod te miújság van azzal a pasival is.

2021. jún. 11. 14:37
 22/31 anonim ***** válasza:
#21 veled nem
2021. jún. 11. 14:40
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

#22 úristen, nem mondod!!!!??? 🤣🤣

leesett már hogy csak szexre kellettem, köszi hogy szólsz.

2021. jún. 11. 14:42
 24/31 anonim ***** válasza:
Szivesen, remélem nem csodálkozol ezen.
2021. jún. 11. 14:48
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem, viszont a megnyilvánulásaiddal kellemesen bemutatkozol, örülj h legalább arra használt, én még arra se lennék hajlandó
2021. jún. 11. 15:08
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, hogy jó az alap helyzet, hisz szikrázik a levegő. Tudod, hogy csak lépni kéne, aztán megkérdezed, hogy hagyd-e.

Te debil vagy?

Menj oda, mond hogy nagyon tetszik neked, szeretnéd jobban megismerni. Kész. Innentől meg önismeret kérdése, hogy mennyire dinamikus a folyamat.

2021. jún. 12. 07:51
 27/31 A kérdező kommentje:
Összejött egy másik csajjal. Ennyit a kémiáról. Tanulópénznek jó lesz.
2021. aug. 6. 21:39
 28/31 anonim ***** válasza:
Mármint azt tanultad meg belőle h ha akarsz vmit akk tenni kell érte ugye?
2021. aug. 6. 23:27
 29/31 A kérdező kommentje:
Azt is meg hogy ne szeressem meg csak úgy az embereket. Kacifántos történet és teljesen logikátlan, mert én nem is akarok kapcsolatot (és ezt mindenki tudja is), de valahogy benne volt valami, de tudom, hogy nem működött volna, nem tudtam volna beletenni az én részemet. Másrészt tényleg csak kémia volt a részemről, amúgy egyáltalán nem az esetem, szóval nem hiszem, hogy bármi szex működött volna. Igazság szerint csak az egómnak esik szarul, hogy nem lépett felém, a másik csaj felé pedig igen (annak ellenére, hogy kimutatta a tetszését, más nem történt és tudom, hogy mi tetszett rajtam neki, viszont a másik csaj nem olyan típus, de az arcvonásainkban van hasonlóság), meg azért szerettem a látszólagos magabiztosságáért.
2021. aug. 7. 08:18
 30/31 anonim ***** válasza:
Ezek után próbálja meg vki megérteni egy nő működését.
2021. aug. 7. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!