Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szikrázik a levegő, de mégse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szikrázik a levegő, de mégse lép egyikünk se? Hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Azt se tudom, hogy kezdeményezzek, leginkább mind a kettőnk tart egymástól, de ő jobban tőlem. Lenne mivel elkezdeni a témát, de annyira idegen a helyzet. Egymásra nézünk és vége mindkettőnknek. Túl régóta húzzúk, de ha ő tart tőlem, nem tudom mennyire örülne, ha én kezdeményeznék.
2021. jún. 11. 09:18
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%
Ebből se lesz semmi
2021. jún. 11. 09:22
 2/31 A kérdező kommentje:
:(
2021. jún. 11. 09:23
 3/31 anonim ***** válasza:
60%

Velem is volt hasonló, de elég töketlen volt a pasi. Én megpróbáltam lépni, de nem alakult, ott akkor megfogadtam hogy nem leszek hajlandó mindent én csinálni, legyen már férfi:D

Én amondó vagyok hogy ha van rá alkalmad akkor szólítsd meg, próbalj vele beszélgetni, ott azért érződik ha olyan van és finoman de érezhetően a tudtára adni, hogy legyen bátrabb.

Ha erre nem harap rá akkor vagy nem akar (eléggé) vagy nagyon félénk, utóbbi számomra már nem túl vonzó.

De egy próbát mindenképp megér!

2021. jún. 11. 09:25
 4/31 anonim ***** válasza:
57%
Ha nagyon kellenél neki, akkor tenne lépéseket feléd. Nincs az a férfi, akinek kell a nő, akkor hagyná elúszni a kínálkozó lehetőségeket. Minden más csak belemagyarázás és áltatás. Nem kellesz neki eléggé, egyértelmű
2021. jún. 11. 09:34
 5/31 anonim ***** válasza:
1#
2021. jún. 11. 09:34
 6/31 FoxtrotLidérc ***** válasza:
86%

Ha a pasi "töketlen", akkor viszont NEKED kell lépned - feltéve hogy akarod ezt a kapcsolatot.

Bátorság, és meglásd jó lesz. :)))

2021. jún. 11. 09:35
 7/31 A kérdező kommentje:
#4 mégis teljesen ellentétes, ahogy viselkedik.
2021. jún. 11. 09:38
 8/31 anonim ***** válasza:
35%
#3: nem a pasi toketlen, egyszeruen csak nem kellettel neki. Talalt szebbet nalad :)
2021. jún. 11. 09:39
 9/31 anonim ***** válasza:
66%

#8 tudtommal azóta sincs senkije:D

De persze, nyilván én is levontam a következtetest hogy nem akart eléggé, csak hónapokig majd kiesett a szeme:DD

De igazából teljesen mindegy, mert rájöttem hogy túl félénk típus (ettől a sztoritól függetlenül, elég csöndes, stb) és nem igazán illenénk össze.

Egyébként ez a töketlenség vagy szebben fogalmazva határozottság hiánya másban is megmutatkozott.

2021. jún. 11. 09:42
 10/31 anonim ***** válasza:
80%
azert ennel tobb info nem artana. milyen viszonyban vagytok, ki o neked? szoktatok egyaltalan beszelni? vagy csak latasbol ismeritek egymast? hol talalkoztok? kollegak vagytok, ismeros ismerose vagy mi..? ezek hianyaban nehez ertelmes tanacsot adni.
2021. jún. 11. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!