Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szikrázik a levegő, de mégse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szikrázik a levegő, de mégse lép egyikünk se? Hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Azt se tudom, hogy kezdeményezzek, leginkább mind a kettőnk tart egymástól, de ő jobban tőlem. Lenne mivel elkezdeni a témát, de annyira idegen a helyzet. Egymásra nézünk és vége mindkettőnknek. Túl régóta húzzúk, de ha ő tart tőlem, nem tudom mennyire örülne, ha én kezdeményeznék.
2021. jún. 11. 09:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Tehát még nem is beszéltetek?

Hát figyelj, úgy feladni, hogy meg sem próbáltad, nem jó. Írjál neki facebookon, ha szóban nem megy. Igen, kezdeményezz, max elutasít, és akkor mi történik? Semmi.

2021. jún. 11. 10:27
 12/31 anonim ***** válasza:
Velem volt ilyen, nem lett belőle semmi. De komolyan ez a helyzet a legrosszabb, akkor vagy legyen valami, vagy szakíts meg vele mindent. Az én esetemben foglalt volt a lány ráadásul. Viszont azóta se vonzott úgy egy lány sem. 31f
2021. jún. 11. 11:16
 13/31 anonim ***** válasza:
Te sem vagy különb, ugyanolyan beszari vagy mint ő, ha egyikőtök sem lép, ne az legyeb a vigasz h a pasi volt töketlen. Te ugyanugy semmit nem tettél h legyen vmi.
2021. jún. 11. 11:45
 14/31 A kérdező kommentje:
Én próbálok a közelében lenni, de ő elmegy onnan és tudom, hogy miattam, mert ha én odamegyek, egyből menekülőre fogja. Így tartunk ott, hogy csak a távolból sasoljuk egymást. Távoli kollégák vagyunk, nem egy területen és nem is találkozunk minden nap. Viszont a haverjával tök jól elbeszélgetek, de ő sosem csapódott mellé. Volt, hogy együtt dolgoztunk, de nagyon rövid ideig (értsd pár óra), akkor beszéltünk összesen kb 5 mondatot,eléggé zavarban volt, én viszont egyáltalán, pedig szorongós típus vagyok. Szerintem ezért menekül, mert nem akarja, hogy zavarban legyen. De múltkor vélhetőleg miattam odajött hozzánk valamiért, amit más is meg tudott volna egy mozdulattal oldani..és végig rám nézett. Tudja, hogy el fogok menni a cégtől, azt is tudja, hogy nincs senkim, egyedül élek, én próbálkozok, ha nem kap észbe, akkor az annyit is ért.
2021. jún. 11. 12:14
 15/31 anonim ***** válasza:
92%

Nem, semmit nem csinálsz :D

Ez csak rizsa. Kérdezd meg nem akar-e lépni vmit mert te már eléggé kivagy.

2021. jún. 11. 12:19
 16/31 anonim ***** válasza:
34%
És a férjed mit szól ehhez?
2021. jún. 11. 13:27
 17/31 anonim ***** válasza:
Irta h egyedül van
2021. jún. 11. 13:35
 18/31 anonim ***** válasza:
hazudik
2021. jún. 11. 13:37
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező van egy férfi akinek szerintem tetszem és sokszor úgy tűnt zavarba is jött amikor beszéltünk de ennek ellenére is igyekezett közeledni..szóval persze nem mondom hogy amiatt nem lép, mert ez nagyon egyénfüggő de igazából mindegy is.

De nőként mondom hogy amit tettél igazából semmi. Itt neked kell kezedbe venned a dolgot, de nem azzal hogy nézegeted meg szépen mosolyogsz ra mert ennel a pasinál ez nem lesz elég. Ha tetszel neki se fog erre ráharapni. Ha úgyis elmész nemsokára a cégtől, akkor egyszer menj oda hozzá, próbalj vele rendesen beszélgetni és utalgass arra hogy innál egy kávét. Sőt akár hívd el te. Pedig sose szoktam ilyet írni, mert nem feltetlen értek egyet azzal hogy a nő hívja először randira a férfit, de ha úgyis munkahelyet váltasz, tényleg nincs mit vesztened. Utólag bánni fogod, hidd el.

2021. jún. 11. 13:39
 20/31 anonim ***** válasza:
Megint jobban van tudva :D
2021. jún. 11. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!