Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet ez az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk egy férfival, nagyon jól elvagyunk eddig, bár lángoló szerelmet nem érzek, mégis hiányzik, ha nem vagyunk együtt, szeretem hallani a hangját.

Mi ez, szeretet?

2021. jún. 9. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet.
2021. jún. 9. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Amikor lángoló szerelmet éltél meg, milyenek voltak a körülmények?

A lángoló szerelem a szenvedélytől és a bizonytalanságtól függ. Ha van konkurensed, aki lehet ráhajt a szerelmedre, vagy a szerelmed még távolságtartó és kihívás hogy elcsábítsd, vagy távolság van, akadály, stb az fel tudja korbácsolni a dolgot, mert félsz hogy elveszíted, lépned kell valamit úgy érzed. Míg ha valakit elérsz, akkor azt nyugisabb pályára teszi a szerelmet, nem érzel sürgetést, ezért nem fog annyira lángolni, mint egy tizenéves szerelem, ami kiszámíthatatlan és új és tapasztalatlan az ember még és nem tudja mire hogy reagáljon.

Ettől függetlenül lehet jó szerelem a nyugisabb szerelem is, több fajtája van. Ilyen a beteljesült szerelem is, nyugisabb, mert nem sürget. De ugyanakkor a szenvedély ugyanúgy lehet, attól mert még nyugis és nincs sürgetés, ugyanúgy szenvedélyesek lehetnek a felek, imádattal egymás iránt. Arról nem is beszélve, hogy a lángoló szerelem nem tartható fenn sokáig, hanem előbb utóbb le fog nyugodni, mivel olyankor szerelmes- kémiai vegyületek öntik el az agyadat, hormonok stb, amikhez előbb utóbb hozzászokik a szervezeted, és nyugisabb leszel.

stb stb ezt még lehet ragozni:)

Google-ba beírtam, szerelem típusai, 1001 cikket kidob.

[link]

[link]

2021. jún. 9. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:

A szerelem előjele, ha amúgy tetszik. :D Komolyan. Majd lesz még vadabb ettől később. Ha nem akkor nagyon erős szimpátia, kedveled, szereted mint embert.

Én legtöbbször megtudtam különböztetni az érzést. Tudtam mikortól szerelem, imádat...

2021. jún. 10. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!