Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan férfiakról akiknek mindkét fülében fülbevaló van? Csak nekem fura?
Kicsit furának tartanám először, de ha az a pici karika fajta, akkor végülis nem zavarna. Csak az ilyen: [link]
Most mindegy, hogy milyen kő, ezt találtam meg elsőre, csak a forma/típus számít. Nekem ezek nagyon nagyon nem jönnek be, főleg nem mindkét fülben.
nem jon be, de ahogy a tobbiek is irtak, alternativabb stilusu sracon a karika me elmegy, ezektol a kovesektol hanyok.
VISZONT volt mar olyan, hogy felszedett egy srac, akinek koves fulbevaloja volt. abszolut nem volt a stilusom, de annyira jofej volt, vonzo es jo dumaja volt, hogy tulleptem rajta, de szex elott kivetttem vele a fulebol, mert mondtam, hogy szerintem szornyu:D aztan ha taliztunk, nem is tette mar be.
szerintem ha vagytok olyan viszonyban, megmondhatod neki. max nem veszi ki, de mint az en peldam is mutatja, siman lehet, hogy kiveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!