Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti vennétek ilyesmi ékszert a barátnőtöknek/feleségeteknek? Mennyit adnátok érte? Nők! Ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyon otthon az ékszervásárlásban :(
A barátnőm sokszor hord nagyobb, lógós fülbevalókat, gondoltam, hátha ez is elnyeri a tetszését.
A linken lévő fülbevalóról mi a véleményetek?
Karácsonyi ajándék lenne :)
2019. nov. 28. 19:23
1/11 anonim válasza:
Szerintem ha èkszert veszel ne bizsut vegyèl hanem inkább ezüstöt nem drága de legalább nem fog 1 hèt múlva berozsdulni. :)
2/11 anonim válasza:
Karácsonyra valami ütősebbet vennék neki. Ez inkább a random meglepem kategória az én költségvetésem szerint. Te tudod nálatok, hogy lenne értékelve.
3/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az lemaradt, vettem már neki egy drágább ajándékot, ez amolyan kísérő ajándék lenne.
2019. nov. 28. 19:32
4/11 anonim válasza:
Nagyon szép. :) Van benne vmi megfoghatatlan, vmi csodálatos harmónia... Én örülnék neki nőként, főleg, h érződik a figyelés/szeretet belőle. :)
5/11 anonim válasza:
Nagyon szeretem a drótékszereket, nézni.
Nehéz ügy az ajándékozás...
7/11 anonim válasza:
Te tudod, te ismered a stílusát. Inkább annak fog örülni hogy milyen szeretettel adod.
Szép ez a füli.
8/11 anonim válasza:
hát bizsut semmi kép... most ez attól is függ hogy mennyit tudsz rá szánni vagy inkább mennyit vagy hajlandó rászánni! egy arany ékszer gyémánttal ma már teljesen megfizethető... persze nem az ilyen dió méretűekre gondolok... ":D
9/11 anonim válasza:
Szépnek szép, tetszik is. Viszont bizsut nem vennék (pláne ha szeretem és nagyon tetszik az ékszer), mert kb.fél év múlva mehet a kukába, úgy lekopik. Ráadásul ezüst áron van.
10/11 anonim válasza:
férfi vagyok, simán vennék. nagyon szép. szerintem. fő ajándéknaknis szuper.
szerintem.nagyon uncsi ez a csak arany ezüst. meg ez a mennyibe kerül dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!