Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én vagyok a hülye férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hülye férfiként vagy egyáltalán emberként ha szerelemre,romantikára tartós monogám kapcsolatra vágyom?

Figyelt kérdés

Volt szerencsém beszélgetni egy ismerősömmel aki poligámnak vallja magát van vagy 40 éve felesége meg vannak gyerekei de mindig is más nőkkel is kavart.De elmondása szerint a felesége élete szerelme nem adná senkiért de szüksége van más nőkre is szenvedélyre ilyesmire,most egészségügyileg belekerült egy helyzetbe és most a régi szeretőjét siratja mert,hogy azzal milyen szenvedélyt élt meg.Aztán régebben előhoztam neki egy olyan dolgot,hogy mit szólna ha a felesége is szeretne másokkal vagy mással szexelni ő azt mondta na arról szó sem lehetne,most meg azt mondta lehet megfontolná egy harmadikat bevenni ha a felesége szeretné.De ugye a felesége monogám sőt szerintem nem is nagyon tud a kalandozásokról.

Szóval elgondolkodtam rajta,hogy lehet hülye vagyok,hogy nem az ösztönökre hagyatkozok és csak a szex lenne a lényeg vagy ilyesmi,mert ahogy elnézem egyre több a nem működő kapcsolat meg azok is akik csalnak vagy többes szexelnek együtt vagy külön külön.Igaz az ismerősöm azt mondta ez a monogámia egy hülyeség mert keresztény erkölcs meg társadalmi elvárás,de se hívő nem vagyok se elvárásnak sem akarok megfelelni csak vágyok egy társra.

2021. jún. 7. 23:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9/

Valószínű sokak szerint az vagyok.

2021. jún. 8. 10:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy hülye. Rengeteg nő keres olyan társat, mint amilyen te vagy. Az sem hülye, aki poligám, csak más a felfogása, más típusú embert keres. Rengetegen élnek két életet. Találd meg a hozzád illő nőt, és minden rendben lesz. :)
2021. jún. 8. 11:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Vagy férfit. Bocsánat, nem akartam nemekre korlátozni a hozzászólásomat. :)
2021. jún. 8. 11:36
 14/20 A kérdező kommentje:

12/

Hát nekem alapból nehéz feladat megtalálni sajnos.

2021. jún. 8. 12:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Azért látom sötéten, mert a jelenlegi helyzet engem igazol. Lehet persze álmodozni, csak előbb-utóbb fel fogsz ébredni te is...
2021. jún. 8. 14:42
 16/20 moozygoo ***** válasza:

Én is monogámia párti vagyok.

26/f

2021. jún. 8. 18:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Miért nehéz alapból?
2021. jún. 8. 23:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Fogadjátok már el hogy 100 évekkel ezelőtt is voltak szívtiprók, Casanovák, és volt aki értett a szexhez, és volt aki hülyén halt meg. Ahány ember, egy kicsit mind különbözik a másiktól.

Nekem 67 évesen kb. 60 partnerem volt. De nem tartom magam nőfalónak, mert ezekből egyéjszakás csak egy pár volt. Azok is inkább a helyzet miatt! Az biztos hogy az ember nem az a totál monogám fajta. Igenis ezt a hülye vallás, és a család szorgalmazza. Vagyonmegtartás, a név továbbvitele, és más marhaságok állnak a háttérben. Ezeknek van alárendelve a szexuális élet! Főleg a nők elnyomott szexuális élete!

2021. jún. 19. 12:48
 19/20 A kérdező kommentje:

18/

Nem mindenki vallásos vagy a család szorgalmazza és monogám kapcsolatot támogatja.Inkább a te felfogásod nem a legjobb mert nem tudod elfogadni,hogy mások másképp is gondolhatják a dolgokat.A nők szexualitásának elnyomása na ne röhögtess :D Ha egy nő önként vállalja a monogámiát akkor nem magát nyomja el?

2021. jún. 19. 12:58
 20/20 A kérdező kommentje:

18/

És egyébként is nem minden embernek ugyan olyan a vérmérséklete van aki pl naponta kívánja a szexet vagy akár naponta többször van aki hetente párszor,sőt van aki nem is kívánja pl az aszexuálisok.Szóval ennyi erővel azért nem létezik a monogámia mert azok az emberek akik fűvel fával vagy többes szexben vagy sorolhatnám élnek ezt mondják?

2021. jún. 19. 13:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!