Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ez egy párkapcsolatnál?
szerintem ez a bizalom a normális.
44/F
Azért, mert sokan betegesen féltékenyek, de nem látják át, hogy ez beteges. Azt hiszik, normális. Azért, mert ezt kapják vissza a másiktól, és nyilván nem akarnak belegondolni, hogy azért, mert rosszul választottak; sok film és tévésorozat meg manapság romantikus könyv is ezt nyomja, hogy "de hát azé' fééééétékeny, mer' szeret". Meg ugye sokaknak van rossz tapasztalatuk, és azt hiszik, az az átlag / normális. És igen, sajnálom én is Mucit, aki 3adszorra is úgy beválasztott, hogy megcsalták, de attól még nem leszek én kevésbé jó kapcsolatban, mint ő, csak azért, mert nem vagyok féltékeny.
Persze nyilván vannak olyan esetek is, amik tényleg intő jelek (előbb fordul a problémáival, jó híreivel a másikhoz; incselkedve flörtölnek; kamuznak stb.), de én is megkaptam már olyat ismerősöktől meg rokonoktül, hogy mekkora fertő vagyok meg gyanúsan viselkedem, amiért elmentem férfi ismerőssel moziba, meg a párom nélkül szilveszterezni (amikor össz annyi volt a dologban, hogy a párom utál moziba járni, én meg szeretek, és azt a filmet, amit meg akartam nézni, az ismeretségi körömből csak egy srác akarta látni; meg a párom éppen vizsgaidőszakra tanult szilveszterkor és mondta nekem, hogy arra sem ér rá, hogy együtt nézzük a tv-t... akkor poshadtam volna egyedül otthon :D).
Valóban, én is érzek egy kis savanyú szőlőt a kérdésben, olyan, mintha nem éreznéd teljesen okénak a helyzetet, kérdező.
Nem is igazán értem, mi a célja a kérdésednek. Igen, szerintem ez a normális. Ehhez viszont nagyon magas fokú bizalom kell, amivel nagyon könnyű visszaélni. Ha ez megvan köztetek, akkor minden elismerésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!