Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért baj ez egy párkapcsolatnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ez egy párkapcsolatnál?

Figyelt kérdés
A párommal másfél éve vagyunk együtt.Mindkettőknek vannak ellenkező nemű barátai. Viszont egyikünk sem féltékenykedik a másik havernőjére/haverjára. Sokaknak ez furcsa,hogy egy kis egészséges féltékenység sincsen a kapcsolatunkban. Nem értem,hogy miért csodálkoznak sokan,hogy miért nincsen köztünk az bizonyos zöldszemű szörnyeteg. Normális,hogy nem féltékenykedünk egy picit sem vagy másoknak van igaza,hogy egy pici féltékenység azért lehetne? Normális az ilyen szintű bizalom?
2021. jún. 7. 13:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%

szerintem ez a bizalom a normális.

44/F

2021. jún. 7. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Különleges vagy.
2021. jún. 7. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Végre egy normális pár.
2021. jún. 7. 13:53
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
A haveri szint az mas, mint a bizalmas barat. Ha jol meg vannak huzva a hatarok, akkor valoban nincs ok feltekenykedni.
2021. jún. 7. 13:54
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Azért, mert sokan betegesen féltékenyek, de nem látják át, hogy ez beteges. Azt hiszik, normális. Azért, mert ezt kapják vissza a másiktól, és nyilván nem akarnak belegondolni, hogy azért, mert rosszul választottak; sok film és tévésorozat meg manapság romantikus könyv is ezt nyomja, hogy "de hát azé' fééééétékeny, mer' szeret". Meg ugye sokaknak van rossz tapasztalatuk, és azt hiszik, az az átlag / normális. És igen, sajnálom én is Mucit, aki 3adszorra is úgy beválasztott, hogy megcsalták, de attól még nem leszek én kevésbé jó kapcsolatban, mint ő, csak azért, mert nem vagyok féltékeny.

Persze nyilván vannak olyan esetek is, amik tényleg intő jelek (előbb fordul a problémáival, jó híreivel a másikhoz; incselkedve flörtölnek; kamuznak stb.), de én is megkaptam már olyat ismerősöktől meg rokonoktül, hogy mekkora fertő vagyok meg gyanúsan viselkedem, amiért elmentem férfi ismerőssel moziba, meg a párom nélkül szilveszterezni (amikor össz annyi volt a dologban, hogy a párom utál moziba járni, én meg szeretek, és azt a filmet, amit meg akartam nézni, az ismeretségi körömből csak egy srác akarta látni; meg a párom éppen vizsgaidőszakra tanult szilveszterkor és mondta nekem, hogy arra sem ér rá, hogy együtt nézzük a tv-t... akkor poshadtam volna egyedül otthon :D).

2021. jún. 7. 13:59
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
De jól nekiálltatok nyalni a valagát, ezt akarta.
2021. jún. 7. 14:00
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
6, ennek ellenére hogy le vannak pontozva azok, akik azt írják hogy így kellene. Csak nem savanyú a szőlő itt pár embernek? :D
2021. jún. 7. 14:30
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is így normális, nem is akarnék olyan párt, aki másként áll hozzá. Persze, azt hozzá kell tenni, hogy úgy viselkedjen az ellenkező nemű barátaival, mint a vele azonos neműekkel, szóval ne az érződjön, látszódjon, hogy nem potenciális partnerként vagy dugópajtiként tekint rájuk.
2021. jún. 7. 14:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Valóban, én is érzek egy kis savanyú szőlőt a kérdésben, olyan, mintha nem éreznéd teljesen okénak a helyzetet, kérdező.

Nem is igazán értem, mi a célja a kérdésednek. Igen, szerintem ez a normális. Ehhez viszont nagyon magas fokú bizalom kell, amivel nagyon könnyű visszaélni. Ha ez megvan köztetek, akkor minden elismerésem!

2021. jún. 7. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
9: azért savanyú az ilyen helyzet általában, mert az ilyen-olyan ismerősök belepampognak, hogy biztos sz.. a kapcsolatod, meg biztos nem szereted eléggé a párod, ha nem megy fel benned a pumpa attól, hogy külön van egy ellentétes neművel (vagy melegeknél azonos neművel). És azért ha többen b...ogatnak emiatt, az egyrészt frusztráló tud lenni, másrészt meg, ha az, akit piszkálnak, nem egy határozott jellem, elkezd magában elbizonytalanodni.
2021. jún. 7. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!