Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyi + - év férne bele egy kapcsolatban? Miért?
Figyelt kérdés
Korodat és nemedet is írd meg.
Szép napot!
2021. jan. 14. 13:04
1/23 anonim válasza:
-0
+10
Nekem csak ez működött eddig.
25N
3/23 anonim válasza:
Akarom mondani -7, -17. Pluszban már semmi. 47F #2 voltam
4/23 anonim válasza:
+/- 1-3 év. Nem szeretem a nagy korkülönbségeket. Az a jó amikor azonos életszakaszba vagyunk azonos problémákkal.
5/23 anonim válasza:
-1/2 maximum, de lefelé inkább nem mennék
+10
26/N
6/23 anonim válasza:
-0
+8
30 felett gyanítom már többre vágyna egy pasi, mint amit jelenleg nyújtani tudnék, így afölé már nem mennék.
22N
9/23 anonim válasza:
- 0
+12, mivel ennyi van köztem a férjem között.
De ha azelőtt kellett volna válaszolnom, mielőtt megismerem akkor olyan +5-10 évet mondtam volna.
Nem értek egyet ezzel a "nem azonos szakaszban" vagyunk dologgal, szerintem ennyire ezt nem lehet be mkategorizalni évek szerint.
Ismerkedeskor 20-32 voltunk, most 28-40
10/23 anonim válasza:
- 0
+ 4 nagyon max 5 év
Nem igazán rajongok a nálam sokkal idősebbekért, mert bizonyos dolgokban nem vagyok elég érett és úgysem tudnám azt nyújtani, amit igényelne.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!