Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Amikor először vagytok együtt egy férfivel, képesek vagytok engedni magatokat teljesen?
Figyelt kérdés
Az első együttlétre gondolok. Semmi feszültség, idegesség nincs benetek?
A bizalom alap, nem erről beszélek. De amikor először fekszik le 2 ember, akkor azért még általában nem ismerik 100%osan egymást, ilyen értelemben meg főleg.
Ti teljesen el tudjátok engedni magatok?
2021. jún. 4. 20:14
2/8 anonim válasza:
En nem tudom, szegyellos vagyok ss felek h nem tetszek. Most meg szules utan idosebben plane.
3/8 anonim válasza:
A mostani párommal teljesen eltudtam magam engedni az első alkalommal is:) Az előző kapcsolataimnál ez nem így volt
5/8 anonim válasza:
Eddig sosem ment elsőre, csak sokadikra esetleg A mostani párommal viszont már az első alkalommal is teljesen el tudtam lazulni, átadni magam. Pedig ő fiatalabb is nálam.
44/N
6/8 anonim válasza:
Nagyon sok alkalomnak kell eltelnie, mire sikerül ellazulnom teljesen és még akkor sem tudok kielegulni.
7/8 anonim válasza:
Ha valaki megsem tetszik, azzal eloszor es utoljara csak beszelgetek. Ha viszont vonzodom a pasihoz, szinte fizikai fajdalommal jar a kozelsege ugy, hogy vissza kell fogni magam. Annyira szeretnem atolelni es eszeveszetten szeretkezni.
8/8 anonim válasza:
Nem. Hiába vonzódom, kívánom nagyon, lelkiekben még nem tudom elengedni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!