Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt tudnátok lenni olyannal aki azt mondta az exének h megveri és megöli?
Sajna ezek nem derülnek ki, sőt, ha kiderül a “szerelmes új csaj” még képes azt hinni, hogy csak be akarod sározni az exet, véletlen sem óvni a következő ostoba csajt, aki bedől a pszichopatànak..
Nem járnék vele.
Hát nézzétek. Őszinte leszek hozzátok, nem tudtam exemmel én sem disztingválni, amikor intéztem ingatlanost a hitellel terhelt közös ház eladásához, erre reggel beközli hogy nem engedi be, mert hogy néz ki a ház... Teszem hozzá, 50 km-re költöztünk volna Bp-től.
Szóval van az a pont ahol nem lehet disztingválni. (Azt mondtam neki, hogy az isten b*ssz* meg a s*gg*nél fogva. Kivásárolni nem tudtuk egymást. Hisztizett, hogy adjuk el. K*l*zott bármit is beletenni abba hogy eladjuk.)
Egészen más káromkodni és a másikat fenyegetni.
Mikor nekem mondták, hogy a k anyámat, vagy az szpjd ki rbanc, akkor kicsit sem éreztem, hogy egy súlyban lenne azzal, hogy "azt akarom, hogy azt a fájdalmat érezd, amit én"..
Nem tudom érted a különbséget egy sima dgölj meg és egy meg foglak várni, remélem belehalsz között.
Az egyiket az indulat mondatja, mint a káromkodásokat, az ember bele sem gondol, a másiknál pedig belegondol, pont azért mondja..
Szóval szerintem van különbség. Vagy ha mérges a pasi és azt mondja hogy "hlye qrva", akkor az kevésbé sértő, mintha azt mondaná, hogy "szerintem te nagyon buta vagy és erkölcstelen pénzéhes, aláfekszel bárkinek pénzért"
Az elsőnél nem gondolja komolyan, a másodiknál igen. Az elsőnél az indulat dirigál, a másodiknál nem.
Plusz a dgölj megnél ez valami passzív dolog, de ha "én" verlek és öllek meg, akkor az már egy aktív fenyegetés.. Áh, ha nem érzed a különbséget, feleslegesen tépem a szám.
Én sajnos voltam olyan buta 19 évesen hogy együtt voltam egy ilyennel és rövidesen nekem is mondta ugyan ezeket a dolgokat
Szoval: NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!