Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem hiszek a szerelemben, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiszek a szerelemben, de a baráti vonzalom összekeverhető vele?

Figyelt kérdés

Első komolyan vett kapcsolatomban vagyok, nagyon szeretem a barátom, tisztelem, sokat segítünk egymásnak mindenben, minden programra együtt járunk (családi, baráti etc..) de a szexuális étvágyunk nagyon más, ő folyton ezt tenné én meg heti 2-3x.. ő 27 éves

Van egy fiúbarátom, az egyetlen kb akivel 3 éve ismerjük egymást egyetem óta, együtt járunk orakra, együtt tanulunk etc...most hazament erdélybe és nem láttam ebben a félévben, csak tegnap találkoztunk. Nagyon furcsa volt vele lenni, nála ültünk a kanapén mint mindig és azt éreztem, hogy közelebb akarok kerülni, meg akarom érinteni, be akarom szívni az illatát. Hiányzott ja, de azért nem ennyire. Reggel (most felébredtem) és az volt az első gondolatom, hogy jaj de jó, hogy visszajött és alig várom, hogy megint átmenjek.

Ez fura, nem? a barátomra nem szoktam így vágyni, csak a társaságára, nem a közelségére ....

tudom, hogy hülyeség amit leirtam, de ne legyetek túl bunkók... még annyit érdemes talán hozzátenni, hogy a fiubarátom nem túl jó külsejű férfi, tipikus kocka arc:) ő 23 én 21

2021. jún. 4. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Igen, sajnos nagyon is összekeverhető, főleg ha mondjuk alapból kicsit zaklatottabb az érzelmi világod és így nem tudsz igazán tisztán "látni" ilyen téren.

Velem is volt már ilyen.

2021. jún. 4. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Ez nem baráti vonzalom. Ha az lenne, akkor a közös idő hiányozna csak, de te érintésre vágysz.
2021. jún. 4. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Hát a "közelebb akarok kerülni, meg akarom érinteni, be akarom szívni az illatát" nem baráti vonzalom. Egyébként meg nincsenek ilyen határok. Jó esetben van a szexuális vonzalom (flörtölgetés, tapizhatnék), van a lelki vonzalom (ez inkább a baráti, amikor olyan katarzisos beszélgetések, meg "jé te is? én is!" vannak) és van az esze is az embernek lányának, amikor fokozatosan megismerve a másikat "kipipálja" magában, hogy pl. igen, bízhatok benne, igen, egyezik a jővőképünk... na meg ha ő se foglalt meg én se... stb. Ha ezek meg úgy hullámokban megvannak egyszerre, de hol az egyik erősebb, hol a másik... na az szerintem szerelem. Az elején - fél, egy év - persze az első kettő a dominánsabb, amíg tart a rózsaszín köd, ha nem oszlatja el valami csalódás, utána meg már a ragaszkodás meg az egészbe fektetett idő, energia is kell, hogy továbbvigyen, hogy tudj hinni, bízni benne, hogy nem a véletlen sodort csak össze és bárki lehetne. Nőknél meg a szexuális felpörgés nagyon függ ám a ciklustól is. Tehát ha épp akkor ülsz valaki mellett a kanapén, amikor nemsokára ovulálsz és még az illető kedves is hozzád, azt sokkal veszélyesebb összekeverni az érzelmekkel, de ilyenkor jó, ha belép az értékrended és nem csinálsz olyan hülyeséget, amit utána megbánhatsz vagy megbánthatsz vele mást.
2021. jún. 4. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:

"Tehát ha épp akkor ülsz valaki mellett a kanapén, amikor nemsokára ovulálsz..."

Nem tudom, hány éves a kérdező, de ahhoz már elég nagy fokú tudatosság szükséges, hogy valaki ezt így ebben a formában végiggondolja.

2021. jún. 4. 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
4# Közben látom, írta hány éves, sry
2021. jún. 4. 10:36
 6/7 A kérdező kommentje:
#3 ket nap mulva fogok ovulalni, szerintem abszolut van ebben valami hiszen 3 evig elotte nem vonzodtam hozza (noha ő az elejen igen)
2021. jún. 4. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor várj pár hónapot, de igen, 3 év barátság után is alakulhat párkapcsolattá.:)
2021. jún. 4. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!