Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiszek a szerelemben, de a baráti vonzalom összekeverhető vele?
Első komolyan vett kapcsolatomban vagyok, nagyon szeretem a barátom, tisztelem, sokat segítünk egymásnak mindenben, minden programra együtt járunk (családi, baráti etc..) de a szexuális étvágyunk nagyon más, ő folyton ezt tenné én meg heti 2-3x.. ő 27 éves
Van egy fiúbarátom, az egyetlen kb akivel 3 éve ismerjük egymást egyetem óta, együtt járunk orakra, együtt tanulunk etc...most hazament erdélybe és nem láttam ebben a félévben, csak tegnap találkoztunk. Nagyon furcsa volt vele lenni, nála ültünk a kanapén mint mindig és azt éreztem, hogy közelebb akarok kerülni, meg akarom érinteni, be akarom szívni az illatát. Hiányzott ja, de azért nem ennyire. Reggel (most felébredtem) és az volt az első gondolatom, hogy jaj de jó, hogy visszajött és alig várom, hogy megint átmenjek.
Ez fura, nem? a barátomra nem szoktam így vágyni, csak a társaságára, nem a közelségére ....
tudom, hogy hülyeség amit leirtam, de ne legyetek túl bunkók... még annyit érdemes talán hozzátenni, hogy a fiubarátom nem túl jó külsejű férfi, tipikus kocka arc:) ő 23 én 21
Igen, sajnos nagyon is összekeverhető, főleg ha mondjuk alapból kicsit zaklatottabb az érzelmi világod és így nem tudsz igazán tisztán "látni" ilyen téren.
Velem is volt már ilyen.
"Tehát ha épp akkor ülsz valaki mellett a kanapén, amikor nemsokára ovulálsz..."
Nem tudom, hány éves a kérdező, de ahhoz már elég nagy fokú tudatosság szükséges, hogy valaki ezt így ebben a formában végiggondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!