Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is érzett így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzett így?

Figyelt kérdés

Régebben nagyon szerelmes voltam egy férfibe és mindent megtettem volna érte, hogy vele legyek.

2 évvel később össze-jöttem vele.(Előtte soha nem volt párom és soha nem gondoltam bele, hogy egyszer majd lesz)

Jelenleg lassan 1 éve vagyunk együtt. Tényleg rendes srác és nagyon szeret engem, viszont mégis kételkedem magamban, hogy én valóban szeretem-e?

Néha imádok vele lenni és nem akarok mellőle elmenni. Néha meg nem akarom látni egyáltalán...

Nem értem magam, lehet csak én érzek így?

2021. máj. 28. 21:20
 1/6 FoxtrotLidérc ***** válasza:
53%
Van nektek a kapcsolatban énidőtök? Van egymás nélkül eltöltött időtök? :))) Ha nincs, megvan az oka.
2021. máj. 28. 21:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Van :)
2021. máj. 28. 23:56
 3/6 FoxtrotLidérc ***** válasza:
31%
Akkor nem az a baj, hogy nincs elég minőségi időtök? Bocsi a hülye kérdésekért!
2021. máj. 29. 00:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Az lehetséges :/
2021. máj. 29. 11:17
 5/6 FoxtrotLidérc ***** válasza:

Akkor a tiszteletteljes javaslatom: Tessék programokat csinálni! Ha nincs is igazolványotok, az erdő-mező-hegyek-völgyek nem kérnek oltásit. :))) Ha meg olyan van, tessék kimenni a Margit-szigetre, Városligetbe kimenni (ha vidéken laktok, helyismeret híján nem feltétlenül tudok segíteni). Tessék randizni, piknikezni, tessék kreatív lenni! :))) Nem azt mondom, hogy hirtelen, varázsütésre jobb lesz a viszonyotok - de sokat segít.

Igen, az ismerkedési időszakot nem fogja überelni. Viszont a randi meghittséget visz a szürke hétköznapokba. :))) Amiből a kapcsolatotok tud később táplálkozni. Tessék szerveződni! :)))

2021. máj. 30. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy amikor úgymond bele voltál esve és nem voltatok együtt, nem ismerted? Előfordul ez, akkkor nem is ő kellett, hanem az, amit képzeltél. Most meg megcsapott a hétköznapi valóság, de ragaszkodsz hozzá.
2021. jún. 1. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!