Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzett így?
Tipikusan az a szitu, amikor valaki nagyon kell, de nem hozzád való és amit/akit keresel, azt benne nem találod meg, és rajossz, hogy ahj basszus.. Miért nem lehet Ő akit keresel.
És akkor szomorúan be kell látnod, hogy hiába jóképű, hiába tetszik annyira, mellette nem lehetnél önmagad és az aki szeretnél lenni.
Na ebbe a szituba vagyok most én. Elég rossz.. 😅
UI.: bocsi, ezt most meg kellett osztanom
Voltam ilyen helyzetben sajnos többször is
Tudom milyen szar
Vagy lesz belőle egy (vagy több) jó szex ,vagy elfelejted
Ha belemennek a szexbe csak még nehezebb lenne elfelejteni.. Azzal csak megjobban kötődnek hozzá. Bízom benne, hogy találok mást aki jobb lesz nekem, csak most még nehéz elképzelni. Általában ilyenkor az van, hogy ha már megtalalom azt a valakit, akkor visszanezve tok jó érzés, hogy már nem szenvedek ettől a plátói szerelemtől és csak röhögök magamon, mennyire oda voltam azért a másik fiuert. De most még nagyon nehéz elképzelni, hogy egyszer már gondolni sem fogok rá. Nehéz elfogadni, hogy nem lesz köztünk semmi.
Valószínűleg amúgy nem is teljesen magát a személyt szeretem, hanem amilyennek idealizalom Őt, vagy nemtudom.
Amikor a külső és a belső nem passzol. Volt már ilyen randim, amikor a végén a lány azt mondta, hogy egészen másnak gondoltalak. Ezt lehet negatív értelemben is érteni, de úgy is, hogy mást keresett.
A külső megfog a belső megtart vagy elijeszt.....ez nagy igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!