Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lennék?

Figyelt kérdés

Álmomban átkaroltam a nyakát és megcsókolt. Olyan hazaértem érzésem volt közben.

De...nem vagyok túl valakin, aki olyan hatással volt rám évekig, hogy kezem-lábam remegett a közelében, vacogott a fogam, ha rám nézett, felrobbant a világ és még csak azt sem mondhatom, hogy teljesen egyoldalú volt a vonzalom, mert nagyon nem. Az ő karjában és nem csak álmomban, szintén azt éreztem, hogy hazaértem, de a karján kívül megfagytam ettől a szerelemtől, mintha mindig fáznék.

És most nem tudom eldönteni, hogy mi ez az érzés az új srác iránt, mert se nem reszketek, még levegőt is kapok a közelében, mégis ezt álmodtam.

Vonzó nagyon, csak az érzéseim vannak kiégve teljesen. Mondjuk ennek se látom sok esélyét, túl fiatal is hozzám, lehet, hogy már megtanultam, hogy felesleges elszállni az érzésekkel, amikor úgyis esélytelen.

Ő az első férfi, aki az előző óta megfogott valamennyire, pedig próbáltam már elfelejteni másokkal az illetőt, de attól csak rosszabb volt a helyzet. Most azt érzem, hogy ő más, de nem érzem magam szerelmesnek.

Mondjuk, hogy ő mit gondolhat, azt végképp nem tudom. Azt tudom, hogy egy korosztálynak hitt saját magával, de azóta szerintem már tudja, hogy nagyon nem...

2021. máj. 11. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Engedd meg, hogy Bagossy-tól idézzek;

"Elengedni kell mi elmúlt

Mint lombjait a fák.

Engedik, mert újra jön még

Tavasz a tél után."

Szerintem azért nem érzel semmit iránta, mert még nem zártad le az előző kapcsolatot magadban.

Vagy csak vonzódsz hozzá fizikailag, ezért álmodhattál róla,

de a lelked még nem engedi, hogy új kapcsolatot kezdj, ezért nem táplál más érzéseket iránta.

Adj magadnak időt, hogy meggyógyulj és amint sikerül, minden jön utána magától.

2021. máj. 12. 15:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ezt a szép verset!

Nem akarom magamat becsapni. Sajnos hajlamos vagyok rá. Legutóbb annyira elhitettem magammal, hogy megtaláltam azt, akivel meg szeretnék öregedni, hogy az illetőt teljesen megvezettem. Mert pontosan beleillet azokba az elképzelésekbe, az elváráslistámba, amit felállítottam arról az emberről, akit társamnak szeretnék. Csak épp szerelmes nem tudtam lenni. Ettől még próbáltam, adtam esélyt kettőnknek... Mindez addig tartott, amíg Ő meg nem látott vele és utánam nem nyúlt. Abban a pillanatban olyan erős kötődést éreztem iránta, ami őszintén szólva szerintem eltéphetetlen. Abban a pillanatban képtelen voltam folytatni az új kapcsolatomat. Pedig annak volt jövője. Ennek nem volt egy percig sem.

Nem akarom újra ezt eljátszani egy tök normális emberrel, aki ráadásul sokkal vonzóbb az átlagnál. Mondjuk nagy eséllyel ebben a felállásban én sérülnék most nagyobbat.

De mindegy, felesleges ezen agyalni, mert semmi jelét nem adja, hogy érdekelném őt. Az igaz, hogy én se.

2021. máj. 12. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!