Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagy? Mióta tart?
Nem kellenek olyan válaszok hogy mi közöm hozzá. Ha valaki szeretne válaszolni elmesèlheti a történetèt♥️
Szeretem a szerelemes storyk-at
2/ Sok boldogságot nektek. 7 év az már szép idő.😍
3/ Igen, sokan mondják ahogy öregszik az ember már kevésbé fogja érteni a szerelmet. Remélem azért még rádtalál egy ragyogó szerelem ♥️
4/ Igen, ezekben a legutóbbi hónapokban sokan zavarodtak meg ( érzelmileg). Igen ez általában így szokott lenni, virtuálisan és èlőben teljesen más a helyzet... én is átèreztem már néhány embernèl. 🤔
Kb 5 hónapja hosszú idő után szerelmes lettem, de sajnis viszonzatlan...
32N
7/ Szerelmesnek lenni áldás ♥️ Kívánom a legjobbakat, de ne keseredj el akkor sem ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan szeretnéd, hiszen képes voltál szeretni és ez már egy nagy dolog ♥️
8/ Uu kívánom a legjobbakat, biztosan minden rendben lesz a találkozón.Ha ugyèrzed hogy ő a nagy ő, akkor úgy is van ♥️ Meg értitek egymást ez a legfontosabb.
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!