Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagy? Mióta tart?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagy? Mióta tart?

Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 15:40
 1/10 A kérdező kommentje:

Nem kellenek olyan válaszok hogy mi közöm hozzá. Ha valaki szeretne válaszolni elmesèlheti a történetèt♥️

Szeretem a szerelemes storyk-at

2021. jún. 2. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A férjembe, lassan már 7 éve.
2021. jún. 2. 16:12
 3/10 anonim válasza:
83%
Egesz kiskoromban halalosan szerelmes voltam ... kesobb csak szerelmes ... azutan szereto ... ma meg mar tok jol elvagyok magamban :)))
2021. jún. 2. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, de valamit érzek. November óta össze-vissza mennek körülöttem az emberek virtuálisan jobban, élőben kevésbé, és mégis valamit érzek.
2021. jún. 2. 17:40
 5/10 A kérdező kommentje:

2/ Sok boldogságot nektek. 7 év az már szép idő.😍

3/ Igen, sokan mondják ahogy öregszik az ember már kevésbé fogja érteni a szerelmet. Remélem azért még rádtalál egy ragyogó szerelem ♥️

4/ Igen, ezekben a legutóbbi hónapokban sokan zavarodtak meg ( érzelmileg). Igen ez általában így szokott lenni, virtuálisan és èlőben teljesen más a helyzet... én is átèreztem már néhány embernèl. 🤔

2021. jún. 2. 19:55
 6/10 A kérdező kommentje:
3/ az érteni helyett èrezni*
2021. jún. 2. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Kb 5 hónapja hosszú idő után szerelmes lettem, de sajnis viszonzatlan...

32N

2021. jún. 2. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Fél éve beszélgetek a mostani kiszemeltemmel, barátságnak indult mert nekem akkor még párom volt,de már akkor nagyon megtetszett a személyisége azóta ahogy telik az idő mégjobban tetszik. Még csak egyszer találkoztunk nemsokára fogunk megint és nemtudom lehet hülyeség de úgy érzem ő az igazi, első perctől szimpátia, kémia, tudok vele őszintén beszélni bármiről "kimondani" a gondolataim ami eddig senkivel nem ment... csak az ő érzéseit nemtudom még, hogy akar-e kapcsolatot vagy nem, ő még sose volt szerelmes, ezért remélem én lehetek az első,és ha úgy alakul az utolsó is az életében. Úgy érzem van valami sors szerű a mi találkozásunkban.
2021. jún. 2. 23:29
 9/10 A kérdező kommentje:

7/ Szerelmesnek lenni áldás ♥️ Kívánom a legjobbakat, de ne keseredj el akkor sem ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan szeretnéd, hiszen képes voltál szeretni és ez már egy nagy dolog ♥️

8/ Uu kívánom a legjobbakat, biztosan minden rendben lesz a találkozón.Ha ugyèrzed hogy ő a nagy ő, akkor úgy is van ♥️ Meg értitek egymást ez a legfontosabb.

köszönöm a válaszokat

2021. jún. 3. 01:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
27 éve fülig szerelmes vagyok a férjembe. 🥰
2021. jún. 3. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!