Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy 24 evvel idősebb férfi pàrjának lenni?
27 voltam mikor összejöttünk az akkor 49 éves párommal.
Elhagyta értem a családját
1 évig voltunk együtt
Szerettem, komolyan terveztem vele. De ahogy elmúlt a rózsaszín köd jöttek a problémák
Nagyon konzervatív volt minden téren.
A nő legyen otthon. Ha buli akkor csak együtt, külön semmiképp. A szex borzalmasan monoton és unalmas volt.
Neki szinte mindent lehetett, nekem semmit.
Volt egy életvitele amit a felesége mellett megszokott, egy elvárás. Én meg nyilván nem viselkedtem úgy mint egy 40 éves nő.
Érett gondolkodású vagyok, nem ezzel volt a baj. Hanem a különbségek ütköztek ki a kor miatt.
Aztán szakítottam vele 1 év után mert már nem bírtam tovább.
Többet nem kezdenék pasival ekkora korkülönbséggel soha!
30/N
Nekem 26 évvel volt idősebb. Bő 2 évig tartott, nem a korkülönbség miatt lett vége.
Viszont inkább csak jót tudnék mondani tapasztalatként, rosszat nem.
Nekem is volt jóval idősebb pasim. Ő volt az első aki mellett Nőnek éreztem magam, a korombeli srácok mind bunkók/önzők/komolytalanok/gyerekesek/éretlenek (nem kívánt törlendő), nincs jövőképük, nincsenek terveik stb. Igen ritka a kivétel...
Ezzel szemben az idősebb pasi előzékeny, odaadó, figyelmes, érdeklem, mindig és minden körülmények között, nyugodt, támogató, stb.
Ja és mellesleg jobb teste van mint sok fiatalnak, és szexben is a legjobbak között volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!