Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy jó párkapcsolat 40 felett?
Figyelt kérdés
Mélyebb a szeretet? Jobb a szex?
Fiatalabb vagyok, csak érdeklődöm. Köszönöm a válaszokat.
2021. jún. 1. 18:37
1/5 anonim válasza:
Negyven felett sokkal jobban ismered magadat, azt hogy mit vársz el a kapcsolatodtól. A szex sokkal jobb, megismertem már a "működésemet", sokkal kevésbé görcsölök rá a dolgokra. Ezáltal mélyebb érzéseket tudok megélni.
2/5 anonim válasza:
Attol fugg milyen emberrel vagy1egyutt. Milyen hangulatban vagy. Epititek vagy romboljatok a kapcsolatot. Régi e a kapcsolat vagy új.Ami masabb h eßfogadod olyannak amilyen,nem vársz csodát. Ugyertem rossz tulajdonsagaival együtt. Ha érett a tarsad akkor az jó dolog,viszont ha bemerevedik belenyelmesedig akkor az dögunalom.
3/5 anonim válasza:
Én 46 éves vagyok, 29 évesen házasodtunk össze. A szex az sajnos rutin, de fel lehet dobni ezzel-azzal. Viszont nem hiszem, hogy tudnék élni a férjem nélkül, egyszerűen annyira a részemmé vált.
4/5 anonim válasza:
41 éves nő vagyok, párom 45 éves. Mindketten túl vagyunk több kapcsolaton, sőt ő házasságon is, így már pontosan tudjuk, mit NEM szeretnénk egy kapcsolatban. Volt pár csalódásunk, fájdalmunk, különféle tapasztalatok, ezeket túlélve mindketten azon vagyunk, hogy ez a kapcsolat nagyon jó legyen, odafigyelünk egymásra, ahogy a kérdésben is írtad, mélyebb a szerelem, a szeretet, jobban megbecsüljük egymást.
5/5 anonim válasza:
3-as. Nem Zolinak hívják a férjed? A feleségem 46 éves, 29 volt amikor összeházasodtunk! :D A szex nálunk is csak rutin! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!