Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szónak van mélyebb érzelmi tartalma? Szeretlek, vagy imádlak?
Figyelt kérdés
Mindkét nemtől kérdezném, hogy mikor használja ezt a két szót a párkapcsolatában?2021. jún. 1. 15:56
2/16 anonim válasza:
a szeretlek a mélyebb. az imádlak sokkal komolytalanabb is lehet, de persze attól függ, hogy mondják
3/16 anonim válasza:
Az imádlak az ilyen, de jó fej vagy, mennyire bírlak típusú.
A szeretlek belsőségesebb.
4/16 anonim válasza:
a szeretlek melyebb. az imadlakot lehet sokkal komyoltalanabbul is hasznalni, sot, nalam az inkabb olyan oromteli felkialtas, pl. ha a pasi meglep a kedvenc kajammal vagy akarmi, akkor a nyakaba ugrok, hogy ‘imadlak’! a szertleket meg ibkabb sokkal intimebb, megittebb pillanatokban mondom.
5/16 anonim válasza:
Szeretlek a mélyebb.
Imádlak meg felszínesebb. Pl mikor jól szqpik a nő, és kéjjes vággyal mondja ki a férfi, ez által jelezve a lánynak, hogy jól csinálja
6/16 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Mi a helyzet akkor ha nincs mondva a szeretlek, hanem helyette az van hogy imádlak, és a kapcsolatot is imádom. Egy kapcsolatot pl hogy lehet imádni?
2021. jún. 1. 16:15
7/16 anonim válasza:
Férfi, ugye? Vagy nem szerelmes, vagy nem meri ezt kinyilvánítani. Többnyire sajnos az előbbi.
8/16 A kérdező kommentje:
Igen férfi. Már egyszer mondta hogy szeret, de hozzátette, ő ezzel nem dobálózik, ritkán mondja ki. Ezzel úgy nincs gond alapvetően, de vannak olyan helyzetek, amikor azért jól esne. Ráadásul ha én mondom szeretlek, arra nem reagál, viszont az imádlak meg imádom ezt a kapcsolatot az van. Nekem ez így meg...
2021. jún. 1. 16:23
9/16 anonim válasza:
Én is szoktam mondani, hogy imádom a házasságunkat vagy az életünket. Ez (nálam) azt jelenti, hogy nem kifejezetten a férjem vagy a gyerekek felé irányuló érzéseimet szeretném kifejezni, hanem azt, ahogyan vagyunk ketten/hatan. Imádom, ahogy megoldunk mindent és támogatjuk egymást, ahogy össze tudunk dolgozni akár a konyhában, akár a gyerekekkel kapcsolatban, imádom, hogy még mindig jó a szex, imádom, ahogy a gyerekekkel játszunk vagy ahogy csinálunk bármit hatan együtt. A férjemet és a lányokat szeretem, nekik is ezt mondom.
10/16 A kérdező kommentje:
9-es köszönöm. Ha jól értettelek, akkor az imádom ezt a kapcsolatot az az, hogy ahogy két ember összeszokott, problémákat oldanak meg stb.
2021. jún. 1. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!