Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Szeretlek" És én erre nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szeretlek" És én erre nem mondtam semmit, csak hagytam elveszni. Bántátok már meg, hogy nem mondtátok ki, mit éreztek?

Figyelt kérdés

Még csak viccesen se, és sehogy sem, pedig "én is szeretlek"

De ma már egy üres email, vagy a süket vonal hallja.

Féltem megpróbálni, és bánom

2021. ápr. 11. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Ez meg mi a hányás?
2021. ápr. 11. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Én még időben kapcsoltam :)

Amikor veszekedtünk szakítottunk 200 as vérnyomással, én gyorsan elmondtam neki hogy szeretem es azt is hozzátettem hogy mert a kapcsolatban alig mondtam és csak nem szeretném ha bennem maradna utolag, ő egy pillanatra elmosolyodott (hogy ez most aranyos volt:))aztán balhéztunk tovább a többiről és vége.

A mostani kapcsolatomban(kezdeti)meg még ki sem mondtam, legkésőbb, max szakitásnál biztos mondom, ha addig nem jön belőlem.

2021. ápr. 11. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Te vagy a nő vagy a férfi? Miért nem merted kimondani? Mi akadályozza, hogy együtt legyetek?
2021. ápr. 11. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:

En azt bantam meg, hogy o mindig mondta, en meg egy ido utan hazudtam hogy en is, mert mindig cseszegetett vele hogy miert nem mondom, es balhezott miatta.

Tehat roviden: megbantam hogy kimondtam.

2021. ápr. 15. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!