Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Érdemes folytatni, vagy komolyabbra fordítani?
Nemrég megismertem egy nőt munkahelyemen, aki 15 évvel idősebb nálam, de nagyon aranyos, nagyon kedvelem.. túlságosan is.. a vonzalom kölcsönös, konkrétan egymásba szerettünk. Ugyanakkor neki már családja van, nem túl jó a házassaga. Van két lánya, egyik 3 évvel fiatalabb nálam, másik 11 éves.
Nincs anyakomplexusom, egyszerűen csak beleszerettem, kívül belül megfogott, már szeretkeztünk is, de egyre jobban megvan a vonzalom köztünk, egyre jobban vágyunk egymásra.. ugyanakkor van pár zavaró tényező ugye, hogy házas, gyerekei vannak valamint, hogy azért jóval idősebb mint én.
Eddig nekem komoly kapcsolatok terén csak idősebb barátnőim voltak, de nem is ez volt egyiknél sem a váló ok, hanem vagy anyagilag kihasználtak, vagy épp később bukkant elő komoly probléma. A családomtól hallgattam is már ezért, hogy miért nem velem egykorút keresek. Az oka egyszerű, a korombeliekkel egyszerűen nem találom meg az összhangot.. egyiket sem kerestem, kialakultak.. úgy ahogy a mostani.. Mitévő legyek? Érdemes folytatnom vele, vagy érdemes küzdenem érte, hátha egyszer komolyra fordul és együtt lehetünk vagy inkább valahogy fékezzem meg az érzéseim (már amennyire meg lehet, bár őnid egyre jobban belém szeret) és maximum egy laza kapcsolatot tartsak fenn vele?
Esetleg van itt olyan oár, akiknél nagy korkülönbség van (főleg az érdekel, ha a nő idősebb, mert valahogy fordított esetben elfogadottabb a szitu) és mégis boldogok?
Ő azt hitte, hogy egyidősek vagyunk, a kinézetemmel egyelőre nincs akkora gond. Az, hogy nem akarsz gyereket, engem nem győzne meg a nő helyében. Ez azért van, mert én sem akartam közel 10 éven át. Aztán összejöttem valakivel, akinek ez fontos volt és annyira szerelmes voltam, hogy vele kivételesen még ezt is el tudtam képzelni. Ennek ellenére egyáltalán nem bántam, hogy nem jött össze könnyen a gyerek. Amikor terhes lettem, akkor viszont megdöbbentett, hogy valójában mekkora csoda zajlik a testemben. Nem váltam még ősanyává, ahhoz az kellett, hogy 9 hónap után kézhez kapjam a kis emberkét. Na ő aztán forradalmasította a gyerekvállalással kapcsolatos összes elképzelésemet. Megőrülök érte első perctől fogva. Egy igazi kis porcelánbabát kaptam, nem tudok vele betelni 7 éve. Imádom, szeretem, megőrülök érte. Ráadásul teljesen más, mint azok a gyerekek, akiktől korábban az összes hajam szála égnek állt.
Szóval fogalmad sincs róla, miről maradsz le, így én azt mondom, engem nem győzne meg egy fiatalabb férfi, ha azzal érvelne, hogy nem akar gyereket. Én tudom, miről marad le miattam, ő nem tudja, de nem szeretném elvenni tőle a lehetőséget, hogy megtudja.
Fogalmad sincs, milyen érzés kézbe venni az újszülöttedet és rájönni, hogy elfér a két tenyeredben. Na szóval ezért sem szeretnék komoly kapcsolatot fiatal férfival, akkor se, ha meg van róla győződve, hogy neki nem kell gyerek.
Nekem 10 évig tartott ez az időszakos hóbort, hogy nem akartam gyereket.)
És ha én lennék álmaid nője és szeretnék még egy gyereket a porcelánbabám mellé? Most még épp szülhetnék. Tegyük fel, hogy teljesen belém esnél.
Jó ez már egy nagyon szélsőséges feltételezés. :) Ebben a formában azt tudom mondani, hogy max akkor ha megvan a megfelelő anyagi háttér, stabil a kapcsolatunk (több éves (de még ez sem garancia persze)), és nagyon szeretnélek.. de nagyon.. de ugye ez is inkább a te boldogságod miatt menne..
De nézzük meg az ellenkezőjét, tudjuk azt, hogy én nem akarok gyereket, egyszerűen nincs rá szükségem most sem és később sem, és tegyük fel, hogy már te sem akarsz több gyereket, nagyon szeretjük egymást és minden tökéletes közöttünk, te is boldog vagy velem, én is veled! Nagyon szerelmes vagy belém! Így bevállalnád, hogy fiatalabb vagyok nálad X évvel?
Kedves Kérdező,
itt meglátásom szerint a legfőbb probléma inkább az, hogy a hölgynek családja van, tehát férje is. Hajlandó lenne miattad feladni a házasságát és elválni? Merthogy akkor egyből kapnál két gyereket is vele együtt. Ebbe belegondoltál már, ezt bevállalnád? Mert lényegesen más helyzet szeretői viszonyban lenni egy 15 évvel idősebb nővel, mint együtt is élni a két gyerekével együtt. Ha ez utóbbi nem opció, akkor nem kérdés, ideig-óráig biztosan elég leszel neki szeretőnek. Nincs nagyon min gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!