Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet még esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet még esélyem vele komolyabbra, vagy csak kényelmes szeretői kapcsolat vagyok neki? L22

Figyelt kérdés
Két hónapja összejöttem egy 42 éves férfival.nekem hónapok óta tetszett,iszogattunk,felajánlotta,hogy aludjak nála,én belementem,és volt szex is.Az óta kb hetente elmegyek hozzá,szeretkezünk,nála alszom,maszírozom,néha ő is.Együtt vacsorázunk,sakkozunk.Ő most vált el,már van két gyereke.Az elején még azt mondta,nem mondja,hogy nem tudná velem elképzelni.De nem tudom,ez mit jelent.Két haverja tud rólam,de csak egyel találkoztam eddig,viszont eddig nem nagyon vitt el sehova,úgy értem jó lenne együtt vásárolni,vagy ha kivinne magával horgászni,akármi.Én már mondtam neki,hogy örülnék,de ennél jobban erőltetni nincs értelme.Szeretkezés közben nagyon odaadóak vagyuk mindketten,csókolózás is van.Mit remélhetek? Én megelégednék később egy sima élettársi kapcsolattal,nem szeretnék gyereket.Mit tehetnék,hogy több esélyem legyen?

2014. jún. 23. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
42 éves, innentől nem is olvastam tovább.... 26f
2014. jún. 23. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha szeretőnek érzed magad, valszeg az is vagy. :(

Nem érzed, hogy komolyan gondolná? Miért nem találkoztok gyakrabban? A munkája miatt? Amúgy naponta keres téged? Ő nem szokott hozzád menni? Érdeklődik a dolgaid, életed felől?

2014. jún. 23. 22:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazábol van,amikor nagyon bensőséges velem,ölelget puszilgat,meg na,ahogy beszél velem,volt már,hogy nem volt annyira kedves,de ez talán lehet hangulat is. Igen,keres ő is,1-2 naponta,érdeklődik.Mivel még friss ez a dolog és nem nagyon merek erőszakos lépéseket tenni,így megkérdeztem tőle kíváncsi e a szobámra, ő azt válaszolta: dehát eddig sose hívtál. Aztán kérdeztem tőle,ha hívnám eljönne e, akkor azt mondta meglátjuk. Szóval nehéz eltalálni
2014. jún. 23. 22:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti,egyszer mondta hogy mehetek gyakrabban,csak ugye ottvannak a gyerekek is,meg kutatói állásban dolgozik,de esetleg megkérdezem tőle,lehetne e gyakrabban,az a szerencse,hogy egyébként nagyon jól meglehet vele beszélni a dolgokat de én is kicsit bátortalan vagyok,nem akarom mindjárt ahatárokat feszegetni vagy erőszakosnak tűnni,azt szeretném,hogy legyen,amit ő kér,hogy ő akarja,ne csak én
2014. jún. 23. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekem nem tűik annyira lelkesnek. :((

A szüleiddel élsz amúgy?

És hűséges hozzád? Vagy lehet, hogy több vasat tart a tűzben? Amikor te hívod, mindig elérhető?

2014. jún. 23. 22:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen sajnos énis ezért félek,nem annyira szörnyű a helyzet de nem is elég jó.Az biztos,hogy egyikünknek sincs más,ezt megbeszéltük.Szüleimmel élek,egyenlőre édesanyám tudja,nem ellenezte.
2014. jún. 23. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen veled? Mit érzel csak szex miatt van veled? Irhatsz privit is! :)
2014. jún. 24. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!