Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek találhatok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találhatok még barátnőt?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok még tudom viszont sosem jött össze barátnő emiatt gondolom hogy lehet sosem lesz. Most 23 vagyok ha eddig nem volt, össze jöhet még?
2021. máj. 28. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. máj. 28. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Ez jelentős részben attól is függ, hogy TE MAGAD mit teszel ezért.
2021. máj. 28. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Hát, ha a sült galambot várod, akkor nem. Csak úgy nem fog az ajtódon besétálni a barátnő.
2021. máj. 29. 00:09
 4/9 anonim ***** válasza:
17%

A legnagyobb részben sajnos nem azon múlik az egész, hogy mit teszel érte. Hanem azon milyennek születtél, milyen a genetikád.

Ha azon múlna csak, hogy mit teszel érte, akkor én már úszkálnék a nőkben. De egy sincsen sajnos...

Már általános suliba is próbálkoztam csajoknál, ott is mind lekoppintott. Már ott az számított, ki született helyesnek, tudom mert az egyik legjobb barátom volt az... és nála már ott is sorba álltak a csajok.

Aztán középsuliba ugyanez.

Egyetemen meg a legjobban csak az számított a nőknek, ki született helyesnek.

Középsuli vége+ egyetem alatt beletoltam 6-7 évet az ismerkedésbe telibe. Sok embert ismertem, jártunk házibuliba is ha hívtak, szórakozóhelyeken nagyon nagy mennyiségben voltunk, fesztiválokon is megfordultunk, nagyon sokat kezdeményeztünk is nőknél. A legtöbb szóba sem állt velünk, főleg a magyar nők.

Ha olyan buliba voltunk, ahol sok volt a külföldi csaj, akkor legalább beszélgetni tudtunk párral, és az már nagy szó volt nekünk...

De egyetlen egy nem adott soha esélyt sem arra,hogy megismerjen.Randi, bármi...

Miért? Mert nem születtem helyesnek, jó genetikával...

Azóta bevallom, teljesen feladtam az egészet. Genetikai lottón nem nyertem, így esélyt sem kapok. :/

Egy *** randira nem adott nő esélyt még soha. Pedig nem vagyok büdös, ápolatlan, vagy bármi hasonló.

Adok magamra, ápolt vagyok, mindig frissen borotválkozva, fürödve, illatosan mentünk mindenhova.

Szóval Kérdező, van esélyed, csak férfiként elég kevés manapság... :/

29/F

2021. máj. 29. 00:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Gyere haver keressünk együtt,mi sors társak vagyunk.

Gondolom meg tudom is,te jobban nézel ki mint én,de nem gond,együtt sikeresebbek leszünk mint egyedül.

Nekem nem biztos hogy sikerült szereznem barátnőt,de neked segíthetek,tartom benned az erőt,motivállak ezek legalább jól mennek.

Ha gondolod írj.

23F

2021. máj. 29. 02:31
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

Persze hogy van esélyed.

Nem baj ha nem vagy éppen hu de helyes. Járj el edzeni, az önbizalmat is ad, plusz a nőknek fontos hogy a pasi erős legyen. Legyél vicces, lehessen veled jókat dumálni és kész. Ezek az alapok.

2021. máj. 29. 03:19
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Napi 30 ilyen...unalmasak vagytok...
2021. máj. 29. 05:17
 8/9 anonim ***** válasza:
20 éves nő vagyok, én se találok párt. a mai fiúk csak gusztustalan mondatokat képesek elénk rakni (dickpick, kéne mi? kérdéssel, "jó a segged" felszólítás, és sorolhatnam). Egy olyan férfi nem volt még a korosztályomban, aki normálisan tudott volna közeledni. Próbálj meg erre figyelni. Illetve ne a legszebb, legcicababább lanyoknal próbálkozz, próbálj átlagos, kedves külsejű lányokkal kikezdeni.:)
2021. máj. 29. 12:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Szóval azért társkeresésnél nem árt megnézni a politikát sem, akármennyire hülyén is hangzik. Mert mi van most? Post-kovid Orbán-diktatúra, nagymagyarkodás, ráadásul 30 évvel a rendszerváltás után. És Kedves Vezetőnk veri az asztalt, hogy neki gyerekek kellenek és hogy szaporodj magyar. És a magyar erre mit csinál? Feljön a GYK-ra panaszkodni, hogy NEKI nem jön össze, MINDENKI MÁSNAK meg igen. Szóval én azért nem az egyénre hegyezném ki a hangsúlyt, pláne nem párkeresésnél. Egyszerűen megőrült az ország, senki nem tudja, hogy kinek-minek feleljen meg, így ez elég valószínű, hogy nem fog menni. Kedves kérdezőnél meg ha pechje van, el fognak telni az évek pártalálás nélkül, ugyanis a globalice helyzet nem lesz jobb. De ne így legyen.
2021. jún. 5. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!