Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy oldotta meg az ilyen dolgot?
Itt le kell tisztazni hogy mi bant.
1, Az bant, hogyha egyutt vagy vele de nem szereted mar akkor meg fogod bantani?
2, Az bant, hogy ha egyutt vagy vele de nem szereted mar akkor milyen ember vagy?
3, Az bant, hogy ha egyutt vagy vele de nem szereted akkor milyen "kalandokrol" maradsz le az eletben mert meg fiatal vagy?
4, Az bant, hogy van egy kep a fejedben, hogy minek hogyan kene lennie a kapcsolatban de ennek nem tudsz mar megfelelni?
Minimum egyet valassz.
Valamelyiket muszaj, mert valamelyik biztos igaz.
Egyik sem igaz... Imádok vele lenni... Imádom mindenét... Csak valamiért ez amióta történt velem ez a depressziós dolog azóta úgy nem érzem azt a régi tüzet mint régen, mint amikor csók együtt lett szex és még sorolhatnam hanem olyan nem is tudom milyen.. De semmi felé képen nem szeretnék vele szakítani nagyon sok minden meg éltünk már együtt most derült ki hogy terhes is mert csinált tesztet és nagyon örülünk neki figyeljetek szerintem olyat mondok hogy nem fogjátok elhinni ezt nekem...
8 éve mind ketten szenvedunk úgy az a cipő család nem szeret minket sőt utalnak rosszul nőttünk fel el voltunk hanyagolva..
Mind ketten ugyan abban a hónapban és ugyan azon a napon születtünk..
Mind kettőnk nagyon megertsuk egymást és nagyon megtudjukk egymás lelket érinteni...
Mind kettőnk szinte ugyan az a személyiség jó szívű oda adó és még a jövő képünk is szinte ugyan az...
És még nagyon sok közös van bennünk mondhatni a sok szenvedest a rossz gyermek kor miatt tudjuk egymásnak pótolni a sok fájdalmat egymás mellet vagyunk jobban rosszban tudom mindenki most kacag hát ez 6 hónap hát mi ez ez semmi sem mindenki ezt mondja hát legyen... De ez a 6 hónap alatt annyi mindent adott nekem és annyi mindent meg éltünk jót rosszat és annyi szép dolog történt és még sorolhatnam hogy mindenben itt voltunk egymásnak és leszünk is..
Én csak helyre akarok mindent hozni mert az én életemet vele szeretném élni.. Én csak tippeket kértem hogyan lehetne vissza hozni a régi érzelmeket.. Mert szeretem nagyon de a régi érzés nincs meg valaminek..
De igaz, a 4.
Mondtam hogy egyet valassz.
"Imádok vele lenni" "Csak valamiért ez amióta történt velem ez a depressziós dolog azóta úgy nem érzem azt a régi tüzet mint régen"
Legkozelebb gondolkodj mielott egy kerdesre valaszolsz, szerintem.
Es ezt valahogy epitsd be igy altalanosan ha fontos kerdesek elott allsz vagy dontes elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!