Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki hogy oldotta meg az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy oldotta meg az ilyen dolgot?

Figyelt kérdés
Fel éves párkapcsolatban vagyok jellenleg... Az elején nagyon nagyon szerelmes voltam bele ez így is ment fel évig és mostanság nem érzem a tüzet el távolodtam tőle teljesen nincsenek már azok az érzések meg mint régen.... És nagyon szeretném ezeket helyre hozni hogy az érzéseim újra meglegyenek iránta... Mert ragaszkodom hozzá és nem szeretnék véget vetni ennek... Hogyan lehetne ezt helyre hozni, hogy újra meg legyen ugyan ez az érzés, mert nagyon kötődom hozzá és semmi baj sincs vele csak el laposodott a kapcsolatunk sok veszekedés stb sok probléma ezeket hogyan lehetne helyre hozni?

2021. máj. 27. 13:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerted előtte? Mert, ha nem, akkor az elején nem hinném, hogy az még olyan szerelem volt. Oké, hogy egy idő után lehiggad a dolog, de fél év marha korai. Ráadásul ehhez két ember kéne, ő is hagyta idáig jutni.
2021. máj. 27. 14:08
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen ismertem nagyon is nem is sietünk el semmit sem ez már biztos... Nagyon egymásra találtunk ki egeszitsuk egymást, megertsuk egymás mellet vagyunk, és hát még sorolhatnam mennyi közös van bennünk... Egy valami viszont amire gyanakszom amikor depresszióba este akkor kezdődött el az egész és most hogy jövök kifelé a dolgokból sem kezd jobb lenni párom iránt a dolgok.. Most hogy fel év után ki mutatta hogy mennyire is szeret ez miatt is megijedtem egy kicsit..
2021. máj. 27. 14:13
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A régen kifejezést mamám a 40 éves házasságában használja, te meg egy szaros fél éves semmi fosnál. gondolkozzal már hogy mennyire nevetséges.
2021. máj. 27. 14:15
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha gondjaid vannak, akkor jársz szakemberhez? Mert tőle több segítséget kaphatnál, mint itt, mert ez így túl van egy szinten.
2021. máj. 27. 14:17
 5/18 A kérdező kommentje:
Voltam szakemberhez de viszont semmi segítség világ végén lakom Magyarország széle az egészség úgy utcáról össze szedett barmok és írjak az embernek a kur*a sok agy tompított amitől az ember még bolondul szoval itt Szabolcs megyében a szokás úgy mondja "Aki itt a kórházba megy az meg halni megy egy úttal"
2021. máj. 27. 14:28
 6/18 A kérdező kommentje:
Kedves 3 válaszoló ne haragudj hogy próbálok valamit helyre hozni és valakivel komolyan gondolom az életem kérlek szépen ne haragudj....... Szerintem a 40 év házasságnak is volt első fél éve azt hiszem nem?! Egyébként elég szép szám ez és szép dolog is... Valahol el kell kezdeni a dolgokat..
2021. máj. 27. 14:29
 7/18 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, itt sok a bunkó, nyers ember.
2021. máj. 27. 15:17
 8/18 anonim ***** válasza:

Én teljesen híve vagyok annak hogy ami elromlott azt próbáljuk megjavítani, de nem tudom, FÉL év annyira semmi, hogy ha már ennyicske idő után kezd kihűlni a "kapcsolat", akkor szerintem annyira alapjaiban nem oké valami, hgy kár vesződni vele. Ennek még bőven a "pillangók a gyomorban" korszaknak kellene lennie normális esetben...

Persze ez távdiagnosztika, de a leírtak alapján szimplán csak hamar kiderült a fellángolás után hogy nem illetek össze.

2021. máj. 27. 15:18
 9/18 A kérdező kommentje:
8 as válaszoló ezzel nem értek egyet... Nincs olyan amit nem lehet helyre hozni lehet rögös az út és nehéz lesz de akkor is sikerülni fog ha két ember össze tart nincs olyan gond vagy probléma ami nehezukre esne meg oldani..
2021. máj. 27. 15:32
 10/18 anonim ***** válasza:

Igen, egyetértek ezzel, de ehhez két olyan ember kell akik mélyen ragaszkodnak egymáshoz, alapvetően összeillenek és szeretik egymást.... nem pedig az hogy pár hónapig járogatnak mert kedvelik egymást. :D

2021. máj. 27. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!