Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen személyiséggel lehet barátnőm?
Nem vagyok sikeres a csajozásban.
Visszafogott, csöndes, nyugodt, kicsit félénk természetem van. Ami szerintem sok lánynak nem jön be mert ők inkább a pörgősebb fiúkat szeretik.
Szerintem alkalmazkodó, megbízható vagyok ami sztem fontos egy kapcsolatban. Nem találok hozzám illő lányt, meg sokszor azt gondolom hogy én kevés lennék a lányoknak.
Barmilyen szemelyiseged van LEHET nod.
Annyi not lattam annyi szemelyiseggel. Drogostol kezdve at a szent kereszteny non a depresszios skizofrenig.
De tenyleg, annyi no van, annyi szemelyiseg, valakinek mindig bejossz akarmilyen szemelyiseged van.
Lehet hogy picit nehezebb dolgod van, nem lehetetlen semmi.
Amugy meg eleg ritka az az eset amikor megtalaljak eletuk parjat az emberek.
Mindegy, a lenyeg hogy az hogy LESZ-e az toled fugg.
"Annyi not lattam annyi szemelyiseggel. Drogostol kezdve at a szent kereszteny non a depresszios skizofrenig."
Na jó, de ezek az emberek KOMMUNIKÁLTAK a másikkal. Nem csak beböfögték, hogy mi kéne nekik, aztán néma hallgatásba burkolóztak. Tekintve, hogy a kérdezőnek ez a kismilliomodik hasonló (sőt, tök ugyanilyen) kérdése, és még mindig nem hajlandó tudomásul venni, hogy ez a módszer márpedig nem működik, szerintem itt valami kemény autisztikus spektrumzavar lehet a háttérben, szóval messze több, mint amit vetíteni próbál magáról a szegényes szókincsével (ami szintén eléggé árulkodó jel amúgy).
Előző voltam:
"és még mindig nem hajlandó tudomásul venni, hogy ez a módszer márpedig nem működik"
Azaz, nem fog itt soha senki ráírni priviben, hogy jaj, te szegény, járjunk együtt. Ráadásul már van ismerkedés rovat is, szóval így végképp nem értem, miért a Felnőtt párkapcsolatok rovatot szennyezi tele a nyilvánvaló társkeresési szándékával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!