Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen személyiséggel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen személyiséggel lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sikeres a csajozásban.

Visszafogott, csöndes, nyugodt, kicsit félénk természetem van. Ami szerintem sok lánynak nem jön be mert ők inkább a pörgősebb fiúkat szeretik.

Szerintem alkalmazkodó, megbízható vagyok ami sztem fontos egy kapcsolatban. Nem találok hozzám illő lányt, meg sokszor azt gondolom hogy én kevés lennék a lányoknak.

2021. máj. 25. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Lepukkant onbizalommal sose lesz nod.
2021. máj. 25. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is így gondoltam régebben magamról. Aztán rájöttem, nem kell erőlködni, ha lesz párom lesz, ha meg nem akkor nem. Én akkor sem fogom megváltoztatni magam olyanná amilyen nem akarok/tudok lenni. Ha összejövök egy olyan lánnyal akivel hasonlítunk, szerencsém lesz. Amúgy meg inkább egyedül maradok mint egy megjátszott kapcsolatban éljek. F
2021. máj. 25. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel a HOZZÁÁLLÁSSAL
2021. máj. 25. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Bocsánat, előző voltam. Szóval ezzel a HOZZÁÁLLÁSSAL inkább hagyd a fenébe. Eleve, ha nem szeretsz kommunikálni, minek neked kapcsolat?
2021. máj. 25. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Ja, és még valami: ameddig semmilyen szinten nem vagy képes elviselni negatív visszajelzést más emberektől, addig szintén nem vagy alkalmas párkapcsolatra. Ugyanis ha a partnerednek problémája lenne veled, és jelezné, akkor mit csinálnál? Rémülten bezárkóznál a saját világodba (mert jaj, bántottak téged), és ennyi? Az aztán baromi jólesne a leendő barátnődnek.
2021. máj. 25. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Barmilyen szemelyiseged van LEHET nod.

Annyi not lattam annyi szemelyiseggel. Drogostol kezdve at a szent kereszteny non a depresszios skizofrenig.

De tenyleg, annyi no van, annyi szemelyiseg, valakinek mindig bejossz akarmilyen szemelyiseged van.

Lehet hogy picit nehezebb dolgod van, nem lehetetlen semmi.

Amugy meg eleg ritka az az eset amikor megtalaljak eletuk parjat az emberek.

Mindegy, a lenyeg hogy az hogy LESZ-e az toled fugg.

2021. máj. 25. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

"Annyi not lattam annyi szemelyiseggel. Drogostol kezdve at a szent kereszteny non a depresszios skizofrenig."

Na jó, de ezek az emberek KOMMUNIKÁLTAK a másikkal. Nem csak beböfögték, hogy mi kéne nekik, aztán néma hallgatásba burkolóztak. Tekintve, hogy a kérdezőnek ez a kismilliomodik hasonló (sőt, tök ugyanilyen) kérdése, és még mindig nem hajlandó tudomásul venni, hogy ez a módszer márpedig nem működik, szerintem itt valami kemény autisztikus spektrumzavar lehet a háttérben, szóval messze több, mint amit vetíteni próbál magáról a szegényes szókincsével (ami szintén eléggé árulkodó jel amúgy).

2021. máj. 25. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

Előző voltam:

"és még mindig nem hajlandó tudomásul venni, hogy ez a módszer márpedig nem működik"

Azaz, nem fog itt soha senki ráírni priviben, hogy jaj, te szegény, járjunk együtt. Ráadásul már van ismerkedés rovat is, szóval így végképp nem értem, miért a Felnőtt párkapcsolatok rovatot szennyezi tele a nyilvánvaló társkeresési szándékával.

2021. máj. 25. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Reménytelen
2021. máj. 25. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!