Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiköltöznétek Németországba a pasihoz a helyemben (részletek lenn)?
Egy hét ismertség után felrúgni az életedet valakiért? Én a helyedben ezt nem tenném. Fogalmad sincs róla ki vagy milyen is ez az ember. Az is elég fura nekem hogy ezt bedobta hogy költözz oda..
Nyilván te tudod neked mi fér bele a dologba de én a helyedben inkább első körben rövidebb kiruccanásokat terveznék hozzá.
Ne feledkezzünk meg arról se hogy kiköltözni egy másik országba alapbol sem egy könnyű történet úgysem ha ebben a kepletben nincs benne a pasi.. szerintem ha te külföldre akartál volna menni akkor már meglépted volna. Inkább itt arról van szó hogy a pasival akarsz lenni. De jól vigyázz mert itt total kiszolgáltatott leszel. És elsősorban nem az anyagi részre értem feltétlen.
Mindezt mondom úgy hogy én több éves kapcsolat után költöztem ki a párommal közép szintű nyelvtudással de mégis egy senkinek éreztem magam az első időszakban, egy hontalan senkinek. Bántott az is hogy nem tudtam abban dolgozni ami az eredeti végzettségem és olyan munkát kellett vállalnom ami annyira nem volt a kedvencem mert nem én voltam és ez veszélyes terep mert lelkileg is megbetegithet.
De ez csak az én példám.
Ha csak a pasi miatt lépsz... ne tedd.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!