Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Külön kasszán párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön kasszán párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Barátnőm 3 éve él együtt a párjával. Külön kasszán vannak. Ez nekem nagyon furcsa volt, mert nálunk olyan magától értetődő volt, mikor összeköltöztünk, hogy közös kasszán vagyunk. Nem is tudom hogy lehet egy komoly párkapcsolatban külön kezelni az anyagiakat.

Nálatok hogy van ez?

2021. máj. 23. 22:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem házasságnál kezdődik a közös kassza.

Együttélés még nem olyan komoly.

Gondolj bele ... nem tudsz semmit sem venni anélkül, hogy megbeszélnéd a pároddal a kiadást.

Ha megházasodsz, jön a gyerek stb... akkor ez már érthető. Össze vagytok kötve, egy csapat vagytok, de amíg jártok ha együtt is éltek 1 nap vitára vagytok mindig a szakítástól.

2021. máj. 23. 22:51
 2/23 anonim ***** válasza:
57%

Közös kassza! Nyilván!

Elképzelni sem tudom, hogy külön legyünk. Eleve 3x annyit keres mint én, ráadásul még GYED.en vagyok, szóval most 6x annyit.

29N

2021. máj. 23. 22:51
 3/23 anonim ***** válasza:
67%
2# Ott már van gyerek, az picit más tészta.
2021. máj. 23. 22:53
 4/23 anonim ***** válasza:
21%
Mindig a nok eroltetik a kozos kasszat mert jol jarnak vele.
2021. máj. 23. 23:02
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi huszonéve vagyunk házasok, kezdetben közös kassza volt, de ezt meg kellett szüntetni, mert sose volt pénzünk.

Most úgy van, hogy minden rezsit én fizetek, a feleségem fizetése a zsebpénze, de így sincs sose tartaléka.

Többször javasolta, hogy legyünk megint közös kasszán, amire azt mondtam, hogyha fél év alatt össze tud gyűjteni x összeget, akkor lehet róla szó. Nem tudott. Nem annyit nem tudott, hanem semennyit. 200 felett keres/hó.

Úgy működik a dolog, hogy van aki tud bánni a pénzzel, van aki nem. Ha az egyik fél sem tud, az katasztrófa. Ha az egyik legalább tud, akkor van esély biztonságra. Ha meg mindkettő tud, akkor mehet a közös kassza.

2021. máj. 23. 23:08
 6/23 anonim ***** válasza:
75%

Erőltetik? Normális Nő, eleve nem szül olyan férfinak, aki elutasitja a közös kasszát

2021. máj. 23. 23:14
 7/23 anonim ***** válasza:
85%
Az 5-nek nagyon igaza van, bár személy szerint a rezsit is felezném a helyébe. De a közös kassza ki van zárva. Nálunk is ez ment, hogy nem volt pénz, amióta külön vagyunk nekem van megtakarításom, neki nincs...
2021. máj. 23. 23:16
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok híve a centizésnek. Van persze olyan, hogy bevásárol meg ilyenek, de alapvetően nem kell azzal számolnia, hogy fixen adnia kell a költségekbe. Szerintem ez így fontos.
2021. máj. 23. 23:28
 9/23 anonim ***** válasza:
98%
No vagyok. A hazassagunk elejen megprobaltuk a kozos kasszat. Mast sem hallottam, hogy nincs penz, nincs penz... Katasztrofa volt a fiam ovodas kora, sokszor a bolha piacrol vadasztam neki cipot 500 ft-ert..A gyedem ami nem is volt rossz, ment torlesztesre. O urasaga meg nem tett ki. Most mar regota mas a helyzet. En keresek jobban. A rezsi felet kiteszem. A tobbi penzemhez meg semmi koze ferjemnek. Csak pillogott, hogy feleve vettem egy hasznalt autot. Kicsit mas mint amikor egy polot sem tudtam magamnak venni. Sosem bocsajtom meg neki, meg draga szuleimnek sem akikre nem szamithattam.
2021. máj. 23. 23:37
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a probléma itt? Nem annyira értem. Nem kaptál pénzt?
2021. máj. 23. 23:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!