Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, csak őszintén, mi a véleményetek a telt nőkről?
Figyelt kérdés
Meztelenül vonzóbb látvány a nagyobb cici, ami 2 kezetekben sem fér fel, a hatalmas fenék, a hurkásabb, nem teljesen lapos has? Szexben gondot okozott már nektek gondot a női pluszsúly? Hosszabb kapcsolatban szakítóok az elhízás vagy vonzóbbá teszi a nőt?2021. máj. 23. 14:02
21/24 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj 20 askám.
Pont ez a jó.
A világ így lett megalkotva, hogy mindenki párra lel.
Kinek ez, kinek az.
Az aránnyokkal van inkább a baj. Telt nő imádó férfi nagyon kevés van, telt nő viszont rengeteg.
Főleg már 40 fölött, de azt látom, hogy sok 20-30 körüli lányok is már bizony jól neki vannak indúlva.
Mi lesz velük, ha majd még terhesek is lesznek.
22/24 anonim válasza:
Más helyett nem tudok nyilatkozni, de én mindig is imádtam a telt nőket. Nagyon kövér csaj is jöhet, csak nagyok legyenek a mellei és lehessen gyömöszölni. :)
29/F
24/24 anonim válasza:
Mindig is telt párjaim voltak, és maximálisan meg voltam elégedve a párnáikkal. Sportoló F50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!