Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, csak őszintén, mi a véleményetek a telt nőkről?
Na, így már mindjárt más. Viszont így nem teljesen értem, miért fontos már férfiak véleménye. Bármennyire is tetszik a válaszolók többségének, a párodnak nem fog.
Életem során kevés emberrel találkoztam, akinek baja lett volna a teltebb testtel, borzasztóan szenvedélyesen tudják szeretni a férfiak, viszont az tény, hogy aki nem szereti, az nagyon nem szereti.
Érdekes amúgy, mert főleg sportolók, személyi edzők, fitnesszel foglalkozók szerették nagyon (az én tapasztalataim szerint), pedig én is mindig úgy képzeltem, hogy nekik "nagyobb" elvárásaik vannak a barátnőikkel szemben.
Kedves kis drága kis aranyos csinos kis kérdező.!!
Hozzád szólok!
Maradj mindenképpen így, ahogy a 8 as hozzá szólásodban is írod, mert a férjed a csinos nőket szereti. Hozzájuk vonzódik.
Ha jól működik a házasság akkor az szuper.
Nehogy baj legyen, de nehogy baj legyen, még véletlenül sem.
Én sokakkal ellentétben, egyetértek a Schubert Norbival, mert igenis. A házasságok 80 % a azért megy tönkre, mert valaki meghízott.
Vagy ha nem is ment tönkre, de titokban ott a szerető.
Férfiaknák ez különösen veszélyes, mert az elhízottság nagy mértékben csökkenti a a potenciát.
Kialakul a magas vérnyomás, baj lesz a vérkeringéssel, a pénisz nem kap megfelelő vérbőséget, a feleség szomorú lesz. 😢
Ez sajnos személyes tapasztalat, szerencsére időben kapcsoltam, ledobtam 20 kilót, és sportolgatok. 🏃
Nőknél sem szerencsés az erős túlsúly, mert van olyan póz, amitől így a férfi lelankad, mert nem túl gusztusos a látvány . 🤮
Tudjuk ugye, hogy a férfi a szemével szeretkezik, a nő a lelkével.
A férfi igényli, hogy izgató legyen számára az amit lát.😳
Kis falat kis popsi, kis pici tenyérbe férő kemény kis cici, formás kemény combikák, hmmmm.
Nincs is ennél finomabb. 😀😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!