Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezt mire véljem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt mire véljem, mit szűrjek le belőle?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a páromat születésnapján felköszöntöttem facebookon (mert aznap nem tudtunk találkozni) képpel együtt amit csináltam neki közös képekböl montázst szívecskét is küldtem neki és erre csak egy sima köszönöm volt a reakció szivecske és minden egyéb nélkül mint az összes többi ismerősének akik felköszöntötték kb mintha nem is a barátnője lennék hanem csak egy sima ismerős :/

Amikor meg felhívtam csak simán megköszönte és semmi lelkesedés nem volt a hangjában.

(én vagyok a Lány)

2021. máj. 20. 21:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én párom minden ismerősének simán annyit írt hogy köszönöm és nekem is ugyanezt írta senni többet semmi szivecske vagy valami kb mintha csak egy sima ismerős lennék
2021. máj. 20. 22:01
 12/20 A kérdező kommentje:
Semmi
2021. máj. 20. 22:02
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem az, hogy elvisel egy ilyen gyerekes, buta, hisztis pitsát elég bizonyíték arra, hogy nagyon szerethet - bár azt senki se érti, hogy miért. Hisztizz csak tovább a semmin, legalább talán kinyílik a szeme.
2021. máj. 20. 22:10
 14/20 A kérdező kommentje:
Ez semmi ha a barátnőjének is úgy irkál mintha csak 1 ismerős lenne és semmi több főleg ha a csaj tök kedveset csinált és írt??
2021. máj. 20. 22:12
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

Na jó, végülis mennyi idős vagy kérdező?

Mert gyanúsan max 14 :D

Van itt egy tini kategória, csak szólok csendben.

2021. máj. 20. 22:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Lány létemre nagyon felcseszném magam, ha a párom az üzenőfalra írogat, ahelyett hogy privátban felköszöntene, nekem baromira nem kell ez a világnak mutogassam magam. Ez egyáltalán nem neki szólt, hanem másoknak, különben privátban küldted volna, nekem ez lenne a véleményem.

Amúgy meg lehet nem tetszettek neki a képek és nem örül, hogy ezeket megosztottad róla úgy, hogy a véleményét se kérted ki, hogy szabad-e.

Másrészt pedig a kommentszekcióban nekem se szokásom enyelegni, ez is privát szféra.

Neked kellene tudnod, hogy a barátod mennyire facebookos és a szülinapjától függetlenül mennyit oszt meg, ahhoz kellett volna ezt a köszöntést igazítani.

Egy csöppet én is kiakadnék egy ilyen helyzetben, úgyhogy hagyd lenyugodni inkább.

2021. máj. 20. 22:32
 17/20 anonim ***** válasza:
92%
Hali! szerintem is a privát üzi a legjobb. Ami mégjobb, ha éjfélkor küldöd el neki. Ennél több szerintem nem kell. Képeket én szívem szerint ki is törölném, de lehet csak elrejteném!
2021. máj. 20. 22:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Olyan képeket osztottam meg amikre akkor amikor készültek azt mondta hogy kitehetem
2021. máj. 20. 23:44
 19/20 A kérdező kommentje:
És én vagyok a lány a párom a fiú
2021. máj. 20. 23:44
 20/20 anonim ***** válasza:
45%
Mennyi idősek vagytok és mióta vagytok együtt? Lehet már nem érez úgy irántad ezért van az hogy más lett a viselkedése veled szemben.
2021. máj. 22. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!