Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mire véljem, mit szűrjek le belőle?
Az a helyzet hogy a páromat születésnapján felköszöntöttem facebookon (mert aznap nem tudtunk találkozni) képpel együtt amit csináltam neki közös képekböl montázst szívecskét is küldtem neki és erre csak egy sima köszönöm volt a reakció szivecske és minden egyéb nélkül mint az összes többi ismerősének akik felköszöntötték kb mintha nem is a barátnője lennék hanem csak egy sima ismerős :/
Amikor meg felhívtam csak simán megköszönte és semmi lelkesedés nem volt a hangjában.
(én vagyok a Lány)
Na jó, végülis mennyi idős vagy kérdező?
Mert gyanúsan max 14 :D
Van itt egy tini kategória, csak szólok csendben.
Lány létemre nagyon felcseszném magam, ha a párom az üzenőfalra írogat, ahelyett hogy privátban felköszöntene, nekem baromira nem kell ez a világnak mutogassam magam. Ez egyáltalán nem neki szólt, hanem másoknak, különben privátban küldted volna, nekem ez lenne a véleményem.
Amúgy meg lehet nem tetszettek neki a képek és nem örül, hogy ezeket megosztottad róla úgy, hogy a véleményét se kérted ki, hogy szabad-e.
Másrészt pedig a kommentszekcióban nekem se szokásom enyelegni, ez is privát szféra.
Neked kellene tudnod, hogy a barátod mennyire facebookos és a szülinapjától függetlenül mennyit oszt meg, ahhoz kellett volna ezt a köszöntést igazítani.
Egy csöppet én is kiakadnék egy ilyen helyzetben, úgyhogy hagyd lenyugodni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!