Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezt mire véljem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt mire véljem, mit szűrjek le belőle?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a páromat születésnapján felköszöntöttem facebookon (mert aznap nem tudtunk találkozni) képpel együtt amit csináltam neki közös képekböl montázst szívecskét is küldtem neki és erre csak egy sima köszönöm volt a reakció szivecske és minden egyéb nélkül mint az összes többi ismerősének akik felköszöntötték kb mintha nem is a barátnője lennék hanem csak egy sima ismerős :/

Amikor meg felhívtam csak simán megköszönte és semmi lelkesedés nem volt a hangjában.

(én vagyok a Lány)

2021. máj. 20. 21:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk azt, hogy neki már sikerült felnönie.
2021. máj. 20. 21:34
 2/20 A kérdező kommentje:
Olyan mintha nem lenne úgy igazán oda értem és nem lenne igazán szerelmes belém
2021. máj. 20. 21:42
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet gyerekesnek tartja ezt
2021. máj. 20. 21:42
 4/20 A kérdező kommentje:
De komolyan úgy reagálni az én köszöntésemre mintha csak egy sima ismerős lennék és nem a barátnője ez rosszul esett
2021. máj. 20. 21:43
 5/20 A kérdező kommentje:
Mikor én kedves voltam csináltam neki képet meg küldtem neki szívecskét és tök kedvesen felköszöntöttem
2021. máj. 20. 21:44
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
Trolololooo
2021. máj. 20. 21:46
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Csomó felnőtt alapból utálja, mikor felköszöntik, meg az egész szülinaposdit, csak elviselik, udvariasságból.

Én mondjuk a páromat tuti nem az idővonalára kirakott izékkel köszönteném fel, hogy mindenki lássa, hanem privátban írnék neki, mivel felnőttek vagyunk ugye.

2021. máj. 20. 21:46
 8/20 A kérdező kommentje:

És a telefonba is közönyös volt megköszönte és nem volt a hangjában semmi érzelem

meg semmi cukit/kedveset nem mondott picit olyan sima érzelem mentes volt a hangja

2021. máj. 20. 21:47
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
Hihi. Nekem meg pont az ellenkezője volt a bajom. Én is csináltam neki egy tuti kis köszöntő-posztot, tényleg munkám meg időm volt vele. Erre ő...mikor olvasta-itt volt mellettem-semmit nem lehetett rajta látni, semmi örömet, semmit. Pluszban még csak annyit sem írt hozzá, hogy köszönöm vagy valami, csak néhány szívet meg puszit rakott. Ehhez képest minden ismerősének normálisan megköszönte a köszöntését. Mindnek személyre szólóan-Köszönöm X Y, Nagyon szépen köszönöm Nektek...-
2021. máj. 20. 21:47
 10/20 A kérdező kommentje:
Üzenőfalán is felköszöntöttem meg telefonon is felhívtam és úgy is felköszöntöttem
2021. máj. 20. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!