Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mire véljem, mit szűrjek le belőle?
Az a helyzet hogy a páromat születésnapján felköszöntöttem facebookon (mert aznap nem tudtunk találkozni) képpel együtt amit csináltam neki közös képekböl montázst szívecskét is küldtem neki és erre csak egy sima köszönöm volt a reakció szivecske és minden egyéb nélkül mint az összes többi ismerősének akik felköszöntötték kb mintha nem is a barátnője lennék hanem csak egy sima ismerős :/
Amikor meg felhívtam csak simán megköszönte és semmi lelkesedés nem volt a hangjában.
(én vagyok a Lány)
Csomó felnőtt alapból utálja, mikor felköszöntik, meg az egész szülinaposdit, csak elviselik, udvariasságból.
Én mondjuk a páromat tuti nem az idővonalára kirakott izékkel köszönteném fel, hogy mindenki lássa, hanem privátban írnék neki, mivel felnőttek vagyunk ugye.
És a telefonba is közönyös volt megköszönte és nem volt a hangjában semmi érzelem
meg semmi cukit/kedveset nem mondott picit olyan sima érzelem mentes volt a hangja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!