Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt mondják, hogy minden párkapcsolat fenntartása kemény munka, amiért folyamatosan küzdeni kell, ők konkrétabban miféle munkára és küzdelemre gondolnak? Konkrétabb példákkal ha lehet
Sokszor hallottam és olvastam már ezt a fejtegetést olyanoktól akik több hosszú kapcsolatban voltak, hogy így meg úgy, folyamatosan küzdeni kell a kapcsolatért ha az ember azt akarja, hogy megmaradjon és így tovább. Nekem ez egy kicsit megfoghatatlan, illetve nem egészen tudom, hogy miért kívánna magának ilyet valaki. Én soha nem örültem neki ha valamiért nagyon keményen dolgozni, küzdeni kellett, hanem akkor tudok inkább örülni, ha a dolgok könnyedén mennek.
Az a kevés párkapcsolatom, amire utólag is azt mondom hogy boldognak éreztem magam bennük, azokban éppen azért éreztem jól magam, mert minden egyszerűen "magától" ment, jó volt egymással sétálni, kajálni vagy csak együtt főzni, közel lenni a másikhoz, beszélgetni, ugyanolyan jó volt együtt elmenni bevásárolni mint mondjuk nyaralni. Tehát küzdeni, azt nem kellett benne egyikünknek sem. Most akkor mi az a pont, és miért következik be, amikor egy ilyen felhőtlen kapcsolatból egyszercsak az lesz, hogy kemény munka, folyamatos küzdelem? És miért érné meg azután is bennemaradni?
Azt jelenti hogy időnként lemodassz szabadidőről, szórakozásodról azért hogy másikkal foglalkozz.
Nem a hagyományos értelemben vett munka ez inkább érzelmi dolgok.
Pl elmész a szüleihez vasárnapi ebédre és még jó képet is vágsz hozzá pedig utálod őket. Holott helyette nézhetnéd a f1 futamot amit mondjuk szeretsz.
Lehetséges problémák:
- ha a másik csak szexuálisan érdekel
- a hibáit megpróbálod elrejteni a szemed elől
- nem tekinted egyenlőnek a másik felet
- rossz emberbe projektálod bele az elképzeléseidet
+2
- vannak titkaid a másik előtt
- a kezdeti szerelem érzésével megelégszel
16. Ha nem akarsz gyereket akkor ez tők rendben van morálisan.
Nem kötelező hosszútávú párkapcsolatban élni.
Csak ennek megvan az az ára hogy 1-2 évente szakitani kell.
16!
Az én esetemben például ez nem működik. Hiszen előbb utóbb beleszeretek az illetőbe, így már azért nem olyan könnyű elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!