Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, az Így jártam anyátokkal című sorozatból melyik férfi szimpatikusabb nektek?
Ted. Most mit kezdjek Barney-val, akiről tudni való, hogy a való életben a férfiakat szereti? Ezzel semmi baj, de ettől nem tudtam egyszerűen elvonatkoztatni. Marshall meg simán cuki volt.
Ted jóképű, vicces, okos, művelt és eléggé képes felfogni, hogy ha hülyeséget csinál és változtat rajta.
Marshall az alapján, ahogy Lilyvel viselkedett. Kedves, hűséges és érzékeny, de azért van vad oldala is.
Ted azért nem, mert Robin volt a mindene, de közbe mégse? de utána mégis xD A sorozat utolsó részében pedig egyenesen ellenszenves lett.
Barney pedig azért nem szimpi, mert örökgyerek, sose nőtt fel, a nőket tárgyként kezelte végig. Amikor Robinnal összejött és megváltozott, akkor egészen szimpi lett, de azt a karakterfejlődést teljesen lerombolták a sorozat végére.
#2 Régen láttam a sorozatot, de erre emlékszem róla: Ted már-már Barneynál is nagyobb player volt; a legtöbb kapcsolatában ő és az önzősége volt a probléma, és míg az összes többi szereplő fejlődött, addig Ted mindvégig ugyanolyan maradt. Nem javított a hibáin.
Személy szerint Marshallra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!