Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok vele úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok vele úgy, hogy az Így jártam anyátokkal c. sorozat szereplőit életképtelen, haszontalan, feminin lúzernek látom?

Figyelt kérdés

2016. aug. 2. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Barney és Marschall esetén volt nekem is hasonló benyomásom.

De ez egy vígjátéksorozat, eltúlzott karakterekkel, nem valóságos, hétköznapi jellemeket játszanak, mutatnak benne.

2016. aug. 2. 19:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Érdekes, de én elsősorban a Tedre gondoltam és csak utána a többiekre.

Miféle ember az, akinek egész élete minden egyes perce azzal telik, hogy válogat és "az igazit" keresi, mint valami hercegnő és mindenkit hajigál, de puszta kedvességből...?

Kicsit sem férfias. Hol van a munkája, a szenvedélye, a sport, a humor?

Vagy ilyen férfiról álmodnak a nők?

2016. aug. 2. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos a csajok "Bárni"-rólálmodoznak aki egy tahó.

Amúgy nem életképtelenebbek, mint az Agymenők vagy a The IT crowd bandája. (főleg ez a fickó: [link]

2016. aug. 2. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Tednek is vannak hülyeségei, de szerintem még mindig sokkal férfiasabb, mint például Barney. Utóbbi egy igazi nyafogós kisfiú szerintem.
2016. aug. 2. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Robin iránti megszállottsága nem tetszett. Nem mintha különösebb bajom lett volna Robinnal, legalábbis a sorozat eleji Robinnal, de az ellenkezője mindennek, amit Ted keres egy nőben.
2016. aug. 2. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Fúúú, Ted az engem is szörnyen irritál... Mindent túl aggódik, és iszonyatosan görcsös. Nagyon idegesítő karakter szerintem.
2016. aug. 2. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Fúj, dehogy vágyunk Tedre, legalábbis én egyáltalán nem, az isten mentsen meg az ilyen férfiaktól (meg a Ross-októl is). :D Egyébként a sorozat férfikarakterei közül egyedül Marshallt tartanám bármire is, Barney csajozása sokszor komikus volt a képernyőn, de az életben undorodnék egy ilyen pasitól, Tedről meg nekem is az a véleményem, hogy életképtelen, feminimnek meg azért nem mondanám, mert azt magamra érezném sértőnek.
2016. aug. 4. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!