Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40 körüli férfiak! Ti komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 körüli férfiak! Ti komolyan tudnátok venni egy 22-24 éves nőt?

Figyelt kérdés

Komolyan tudnátok venni egy 22-24 év körüli nőt, aki már egyedül él (albérlet), van normális munkája és anyagilag független a szüleitől?

Egyáltalán nem érdekel ez a korosztály titeket komolyabb kapcsolatra? Szerintetek mitől lesznek "komolyak" vagy érettek a nők ebben a korban?

2021. máj. 12. 21:11
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

Mivel van több tapasztalatod ?

El kellett koltoznom otthonról, egyszerre tanulok és dolgozom, magam a tartom fenn, túl vagyok testi és pszichés betegségeken is, szulo halálán…meg min kene keresztül mennem, hogy erett legyek?

Tényleg jól hangzik ez, hogy korral erik az ember, csak nem igaz.

Nem azzal kell dobálózni, hogy idősebb ember tapasztaltabb, hanem akkor írjatok példákat, hogy miben?

2022. jún. 23. 13:11
 52/57 anonim ***** válasza:
66%

51: PL nem hisztizik a semmin mint most te. Nincs 40 év tapasztalatod ami egy tény, erre hisztizel hogy de van mert eltartod magad.

20 évesen már én is eltartottam magam, napi 8 órás munka mellett jártam iskolába. De ettől nem voltam érett.

20 -as éveiben költöznek el a gyerekek otthonról ez általános.

Önsajnálattól se leszel érett (ha most elkezdem én is leírni hogy mi az én nyomorom akkor 60 leszek? Nem.), se attól ha elveszted szeretteidet (Mindenki vesztette már el, ez az élethez hozzá tartozik sajnos.). Attól leszel érett hogy felnőtt módjára viselkedsz nem mint egy gyerek. Mint ahogy te most. Kiverted a hisztit mert nem érted. Az életet csak ellőre felé lehet élni de csak visszafelé lehet megérteni. Mondta egy okos ember, már nem tudom ki. Pont így van. Ugyan így balhézik a 16 éves fiam is ha nem érti. Csak ő még nem tartja el magát.

Fiatal felnőtt vagy. Ennyi. Nincs ezzel semmi baj. Minden tök jó. De egy 40 -es érezni fogja a viselkedéseden, a beszédeden hogy nem vagy 40.

2022. jún. 23. 14:21
 53/57 anonim ***** válasza:
16%

Te jó ég. Nem hiszti az, ha az ember megvédi az álláspontját.

Neked sem artana felnőni, csak dobálózol itt a hülyeségekkel.

Nem sajnáltattam magam, leirtam a körülményeimet és hogy miket éltem meg.

2022. jún. 23. 15:31
 54/57 anonim ***** válasza:
32%
Ha ennyiből sikerült kielemezned, hogy milyen vagyok, akkor remelem, valami nagyon magasan képzett pszichológus vagy minimum.
2022. jún. 23. 15:32
 55/57 anonim ***** válasza:
66%

Gyerek vagy még nagyon. Nem vagy tapasztaltabb/felnőtteb a korodnál, sőt.

Hisztizzél tovább. Mások érveit azonnal lesöpröd az asztalról de a tiéd az vas szilárdságú. És vered a feneked a földhöz hogy kierőszakold hogy te pedig érettebb vagy. Na ez az a viselkedés ami egy érettől nem jön. Az az amiről beszéltem. Nem kell agyturkász ahhoz hogy saját benyomásaim legyenek. Olyan konkrétumokat vársz amik nem léteznek és ezzel akarod magad kimagyarázni de ezzel az ellenkező hatást éred el. Gyerekebbnek látszódsz mint valójában.

Arra vársz konkrétumot h pl valaki miért szimpatikus neked. És miért nem az másoknak. És mivel erre nincs tudományos magyarázat így neked van igazad ha meghal egy szeretted attól te 40 éves tapasztalattal élőnek számítasz.

Mikor meghalt a lányom és nem voltam 40 akkor már 40 éves érettnek számítottam vagy nem? Megmondom neked hogy nem. Ilyen egyszerű. Biztos kamuzok, Bár csak kamuznék és itt lenne a most már 18 éves lányom. De sajnos nincs itt. Mással is történnek dolgok. Nem ettől leszel érett.

Élned kell még. Ennyi. De tőlem hisztizhetsz tovább. Ha az neked jó.

Semmi baj nincs veled, majd még élsz 10 évet és visszatekintve magadra meg fogod érteni...

2022. jún. 23. 16:04
 56/57 anonim ***** válasza:
23%
Szóval ha nem értek veled egyet, amit érvekkel is alátámasztok és nem az élet korommal dobalozom, akkor hisztizek. Értem. Hat akkor további szép napot neked, úgy tűnik, nálad kimaradt a “normális vita kultúra”, így felesleges a továbbiakban beszélnünk.
2022. jún. 23. 16:20
 57/57 anonim ***** válasza:
84%

Húszon éves vagyok én is. Az a baj, hogy az érettséget nem lehet megérteni, amíg más emberekhez viszonyítod. Tudom, hogy másképpen láttam a világot tíz évesen. Akkor az volt a valóságom. Majd megint másképpen láttam tizenöt évesen, amire visszagondolva húsz évesen már esetleg nem is vagyok büszke. Az utóbbi pár évben is rengeteget formálódott a személyiségem. Biztos vagyok benne, száz százalékig, hogy harminc évesen majd a mai énemet gondolom éretlennek, majd negyven éves koromig meg másabb leszek. Ha valaki, húsz évesen, azonos szinten lenne az én negyven éves érettségemmel, az valahol biztosan elkeserítene.

Azt el tudom képzelni, hogy felvillanyozó lehet a fiatal társaság, hogy szép a fiatal test, de egyenrangúnak nagyon ritkán lehetne szerintem hívni egy ilyen kapcsolatot.

2022. jún. 23. 17:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!