Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli férfiak! Ti komolyan tudnátok venni egy 22-24 éves nőt?
Komolyan tudnátok venni egy 22-24 év körüli nőt, aki már egyedül él (albérlet), van normális munkája és anyagilag független a szüleitől?
Egyáltalán nem érdekel ez a korosztály titeket komolyabb kapcsolatra? Szerintetek mitől lesznek "komolyak" vagy érettek a nők ebben a korban?
Teljes mértékben.
49 voltam amikor összejöttem egy 25 éves lánnyal. Én magam is megdöbbentem, mennyire éretten gondolkodik sok mindenben, és mennyire egy hullámhosszon voltunk szinte mindenben. És nem egy kis futó kaland volt, több mint 2 évig tartott, és soha egy percig nem érezte egyikünk sem a korkülönbséget. Simán működhet.
Egy dolgot kivéve: ha élethosszig tartó komoly kapcsolatról van szó, ahol a gyerekvállalás is bejátszik, ott már lehetnek a nagy korkülönbségnek hátrányai.
Az igazság az, hogy a mai huszonéves lányok között sokan minden szempontból elég érettek és intelligensek, ami sokkal kevésbé mondható el a korban hozzájuk illő fiúkról.
Sok ilyen közeli ismerősöm van, az összes csaj arról panaszkodott, hogy a mai huszonéves srácok 90%-a komolytalan, éretlen, csak a mának él, az élvezeteket hajszolja, és főleg csak szexpartnert keres, és nem is igazán tudnak mit kezdeni egy komoly kapcsolattal (hacsak a lány nem szubmisszív alkat...)
Férjem, s köztem 16 év korkülönbség van. Van mar egy gyermekünk, úton a második. Hazasok vagyunk.
Valóban voltak/vannak nézeteltérések, de inkább mondanám az elejét döcögősnek, míg megismered/elfogadod a másikat. De ez az összes párkapcsolatra igaz.
Az igazság az, hogy a mai huszonéves lányok között sokan minden szempontból elég érettek és intelligensek, ami sokkal kevésbé mondható el a korban hozzájuk illő fiúkról."
Tévedsz , a mai 20-on éves lányok/nők éretlenebbek mint a korban közel álló fiúk/férfiak .. Ebben az instás, facebookos meg minden féle magamúgatós világban zsákba macska az összes, vannak akinek a komoly arcúkat színészkedik egy ideig máskor meg a tipikus butyuta énjük lép életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!