Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli férfiak! Ti komolyan tudnátok venni egy 22-24 éves nőt?
Komolyan tudnátok venni egy 22-24 év körüli nőt, aki már egyedül él (albérlet), van normális munkája és anyagilag független a szüleitől?
Egyáltalán nem érdekel ez a korosztály titeket komolyabb kapcsolatra? Szerintetek mitől lesznek "komolyak" vagy érettek a nők ebben a korban?
Nem vagyok 40 :) de én még az 5 évet is soknak érzem 😅
Max az a +/- 2
Mennyi kamus válaszolgató, akiknek semmi tapasztalatuk nincs ebben :D
Na mindegy, vállalom a lepontozást, de a 12-es áll legközelebb a valósághoz.
Mellesleg ez nem kizárólag korfüggő, ahogy a 40-es pasik, úgy a huszonéves csajok sem egyformák. Vannak éretlen, felelőtlen, idióta 40-es pasik is, és vannak teljesen érett, komoly gondolkodású huszonéves csajok is.
A kérdés az, hogy az adott pár mentalitásban, életfelfogásban stb mennyire illenek össze, érdeklődési körök, aktivitások egyebek tekintetében is.
A korkülönbség nem kizáró ok, vannak ilyenek.
De mint mindenben, ebben sem lehet általánosítani, minden eset más.
Ha jól megvannak, szeretik egymást simán működhet.
Mellesleg, a házasságok szerintem legalább 90%-a hasonló korú, vagy minimális (pár év) korkülönbséggel köttetnek, mégis 50% feletti a válások aránya. Szóval a korbeli hasonlóság ugyanúgy nem garancia a hosszú kapcsolatra mint hogy az sem biztos, hogy nagy korkülönbséggel nem fog működni.
Volt már rá példa az életemben.
Két gyerekünk van, de a szülei 12 év küzdelemmel csak "visszavették".
12# Jah, de azt nem mondja a szemedbe hogy undoridik a testedtől.
Te is egy ilyen pincsi kutya vagy aki porig alázkodik a fiatal nőért.
Bocs hogy felnyitottam a szemed, de tudom miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!