Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 40 körüli férfiak! Ti komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 körüli férfiak! Ti komolyan tudnátok venni egy 22-24 éves nőt?

Figyelt kérdés

Komolyan tudnátok venni egy 22-24 év körüli nőt, aki már egyedül él (albérlet), van normális munkája és anyagilag független a szüleitől?

Egyáltalán nem érdekel ez a korosztály titeket komolyabb kapcsolatra? Szerintetek mitől lesznek "komolyak" vagy érettek a nők ebben a korban?

2021. máj. 12. 21:11
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
40%
Ha olyan (nem bulimániás tipikus fiatal), akkor komolyan tudnám venni. De csak tart, amíg tart alapon, nem tenném föl erre a kapcsolatra az életem. És gyereket nem csinálnék neki semmi szín alatt. 45f
2021. jún. 4. 01:32
 22/57 anonim válasza:
71%

Nem vagyok 40 :) de én még az 5 évet is soknak érzem 😅

Max az a +/- 2

2021. jún. 4. 10:51
 23/57 anonim ***** válasza:
37%

Mennyi kamus válaszolgató, akiknek semmi tapasztalatuk nincs ebben :D

Na mindegy, vállalom a lepontozást, de a 12-es áll legközelebb a valósághoz.

Mellesleg ez nem kizárólag korfüggő, ahogy a 40-es pasik, úgy a huszonéves csajok sem egyformák. Vannak éretlen, felelőtlen, idióta 40-es pasik is, és vannak teljesen érett, komoly gondolkodású huszonéves csajok is.

A kérdés az, hogy az adott pár mentalitásban, életfelfogásban stb mennyire illenek össze, érdeklődési körök, aktivitások egyebek tekintetében is.

A korkülönbség nem kizáró ok, vannak ilyenek.

De mint mindenben, ebben sem lehet általánosítani, minden eset más.

Ha jól megvannak, szeretik egymást simán működhet.

Mellesleg, a házasságok szerintem legalább 90%-a hasonló korú, vagy minimális (pár év) korkülönbséggel köttetnek, mégis 50% feletti a válások aránya. Szóval a korbeli hasonlóság ugyanúgy nem garancia a hosszú kapcsolatra mint hogy az sem biztos, hogy nagy korkülönbséggel nem fog működni.

2021. jún. 4. 13:37
 24/57 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem attól függ,milyen a lány és a férfi.Lányokból kevés a valóban érett,de találkoztam azért jócskán kivétellel is.Férfiaknál szintén,ha a 40 éves pasi kissé fiatalosabb,de nem is a tipikus kapuzárási pánikos,simán működhet a dolog.A gyerekvállalásnál lehetnek problémák,így szerintem célszerű olyat választani,aki nem szeretne egyáltalán.
2021. jún. 4. 21:54
 25/57 anonim ***** válasza:
19%
simán lehet. csak sok az irigy itt. De 15-16 év nem sok. Ismerek olyat, az apuka 56 volt, az anyuka pedig 42. Éppen akkor született a gyermekük. Ha érett felnőtt komoly nő, akkor működik.
2021. júl. 7. 23:14
 26/57 anonim ***** válasza:
33%

Volt már rá példa az életemben.

Két gyerekünk van, de a szülei 12 év küzdelemmel csak "visszavették".

2021. júl. 8. 00:11
 27/57 anonim ***** válasza:
82%
Ugyan már. Azt látom hogy vannak érettebbek ebben a korban is, de soha nem fogja azt tudni nyújtani amit egy 35-40 körüli érett nő.
2021. júl. 8. 09:45
 28/57 anonim ***** válasza:
64%

12# Jah, de azt nem mondja a szemedbe hogy undoridik a testedtől.

Te is egy ilyen pincsi kutya vagy aki porig alázkodik a fiatal nőért.

Bocs hogy felnyitottam a szemed, de tudom miről beszélek.

2021. júl. 8. 09:48
 29/57 anonim ***** válasza:
28%
Lehet komolyan venni igen, ha komolyan viselkedsz. Legalább nem vagy úgy kiégve, mint a 30-as nők, akiken már a fél város megfordult.
2021. júl. 8. 10:29
 30/57 anonim ***** válasza:
8%
Csak a személyiség számít.
2021. júl. 8. 10:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!