Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális kapcsolatok?
A lányok arra panaszkodnak hogy nincs normális fiú, a fiúk meg hogy nincs normális lány.
25 körüli fiú vagyok, de egy normális, értelmes, megbízható lányt nem tudok találni akivel lehetne komoly kapcsolatom.
Velem van a gond, vagy tényleg lehetetlen társat találni?
4
Igen, pénz kell az élethez is, vagy éhenhalsz.
Attól függ mi a normális.
Az én kapcsolatom NEKEM normális, de ha leírnám minden aspektusát ide, akkor azt mondanád rá, hogy "hát ez nem normális".
Rengeteg kompromisszumot kötök és áldozatot hozok. Olyat is, ami TÉNYLEG nehéz.
Olyat is, ami nincs feltétlenül ínyemre. De a kapcsolat ilyen. Nehéz.
A felnőttek áldozatokat hoznak. Ha az ember azt gondolja, hogy az ölébe fog hullani egy teljesen ugyanolyan másik ember, aki majd minden reggel szopással ébreszti stb, akkor tévedésben él és még gyerek.
Szeretem a barátnőm és sok mindent megteszek olyan emberekért, akiket szeretek.
Arra figyelek , hogy Sajátmagamat ne veszítsem el. De az, hogy egy kapcsolatért vagy egy másik emberért áldozatot hozok az nem idegen tőlem.
Tudom, hogy ezzel jár egy kapcsolat.
Erre sokan (főleg az éretlenek) azt mondanák, hogy ez nem normális.
Hát lelkük rajta. Nekem ez a normális.
Vannak normális kapcsolatok, de nagyon kevés. Az ismerősi körömben egy kapcsolatra tudom azt mondani, hogy rendben van. Az összes többinél alap pár naponta a veszekedés (minimum durva kiabálással), sokan olyannal vannak együtt, ami épp jutott, mások meg félrelépnek.
"A lányok arra panaszkodnak hogy nincs normális fiú, a fiúk meg hogy nincs normális lány."
Ez leginkább azért van, mert a "normális" mögött teljesen más van a két nemnél.
"25 körüli fiú vagyok, de egy normális, értelmes, megbízható lányt nem tudok találni akivel lehetne komoly kapcsolatom."
Ez meg szinte már alap. Egyre több 30 alatti férfitől hallom, hogy simán talál csajt, de olyat nem, akivel tényleg egy értelmes kapcsolatot lehetne összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!