Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt, akik boldogok a kapcsolatukban?
Mindenhol azt olvasom, hallom, hogy ölik egymást a pár tagjai, nem boldogok mégis együtt vannak, állandóak a veszekedések, megcsalások stb.
Mi normálisan meg tudunk beszélni mindent, nincsenek drámák, szeretjük egymást és boldogok vagyunk.
A boldog párkapcsolatban élő emberek nem a GYIK-nek ezt a rovatát olvassák, ami tele van frusztrált emberekkel, és ahol megy az adok-kapok.
Azt még el tudom képzelni, hogy ha idetéved egy, akkor ír ide egy keveset, de aki aktív kommentelő, az szerintem nem él boldog párkapcsolatban. Az azért jön ide, mert addig sem kell a saját bajaival törődnie, meg kiadja itt a feszkót.
Akinek jó a kapcsolata az nem teszi magát kirakatba. Ezért tűnik úgy, hogy a legtöbb kapcsolat problémás.
Pl. minek írnál ki kérdést arról, hogy neked boldog a kapcsolatod?
#4 Mindjárt haza ugrok a páromhoz innen Spanyolból,jó lesz?
Nekem jó a kapcsolatom csak kamionos vagyok,13 napot dolgozom majd 15 napot otthon vagyok,még is itt vagyok.
Szerinted azért vagyok itt fent mert annyira rossz a kapcsolatom? Azért nem vagyok otthon mert feszt menekülök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!