Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ellenállhatatlan nő?
Tulajdonságokat várnék :)
Nekem nőként az ellenállhatalan férfi:
-sármos
-nem macsóskodik
-külsőre férfias, a maga farmer-póló kombójával
-kisfiús mosoly, fogadj örökbe kutyatekintet
-közös humor
-kellő türelem hozzám :)
-és persze jó beszélgetőpartner
9 Nem, köszi :)
10 Hát igen, kevés nőnek van jó humora...mondom ezt nőként :D
Hú, bakker! Bocs, hogy nőként írok, de listád pont mintha az enyém lenne. Kicsit el is bizonytalanodtam, hogy talán már álmomban is gyakorizom és reggelre elfelejtem, hogy kérdést tettem fel😂
Amúgy te nem vetted észre, hogy a bánatos kutya tekintet, gyakran kicsit pszichopata személyiséget takar?🤔 Tudnom kéne, hogy csak én fogok ki rosszakat, vagy van valami alapja, mert én már erről kezdek lemondani emiatt.
13 :D Ilyen nekem is volt már, hogy elgondolkodtam, én tettem-e fel :D
Nem tudom, én úgy látom, hogy a bánatos kutya tekintet mögött nem pszichopata van, hanem sokszor egy önbizalomhiányos kisfiú :)
Kedves,
Bájos,
Picit határozatlan,de közvetlen
Nőies nő,
Vicces,
Figyelmes,
Mosolygós,
Ami a legfontosabb hogy a földön járjon, és tudjon picit viszonozni kedveskedni, mert akkor érzem hogy fontos vagyok számára!
Fontos, le is írtam volna, de ott már egy erős ismeretség kötődés van azaz kapcsolat! Azt hittem mikor ismerkedési fázis van arra vagy kíváncsi!
#15 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!